Διούδης : «Να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη»

Διούδης : «Να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για το διπλό στη Λαμία, ενώ στάθηκε και στο πέναλτι που απέκρουσε.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Σωκράτη Διούδη να στέκεται στη φάση του πέναλτι.

Ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» εύκολα ή δύσκολα θα έφευγαν με το διπλό από τη Λαμία.

Παράλληλα, ο Έλληνας τερματοφύλακας επεσήμανε πως η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της, ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει να χτίσουν σε αυτή τη νίκη.

«Παραδοσιακά είναι μια δύσκολη έδρα. Θέλαμε για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους τη νίκη, με οποιοδήποτε τρόπο. Ήταν κρίσιμη στιγμή το πέναλτι, αλλά νομίζω εύκολα ή δύσκολα θα βρίσκαμε τον τρόπο να ανταπεξέλθουμε.

Βλέπουμε πέναλτι των αντιπάλων, είναι όμως και θέμα της στιγμής. Δεν είναι τύχη, αλλά δεν κάνω και κάτι παραπάνω. Είμαι συγκεντρωμένος.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Να συνεχίσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Δεν θέλουμε να υπάρχουν δυσαρεστημένα πρόσωπα στην ομάδα, γι αυτό και πρέπει να κερδίζουμε.

Είναι ευθύνη το να είσαι αρχηγός. Υπάρχουν νέα παιδιά που θέλουν καθοδήγηση. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να περνάει τόσες δυσκολίες.

Δεν υπάρχει παίκτης που παίζει στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει να πρωταγωνιστεί. Θέλουμε να παίζουμε σε έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αποτελεί την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ