Τσιάρτας : «Μην λέτε βλακείες…»

Τσιάρτας : «Μην λέτε βλακείες…»

Ο Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Νινουά, αλλά και στον σπίκερ που περιέγραψε την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 3-1 για την 7η αγωνιστική της Superleague και πέρασε για 7η σερί φορά νικηφόρα από το Αγρίνιο.

Οι γηπεδούχοι μέχρι το 88’ κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Νίκα Νινουά με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ και έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στον Δικέφαλο του Βορρά. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τσόλακ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Νινουά, αλλά και στον σπίκερ που περιέγραψε την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Νινούα του ΠΑΟΚ εκτελεί φανταστικά φάουλ και η μπάλα πηγαίνει στο παράθυρο. Γκολάρα. Ο τερματοφύλακας έχει πάρει βήμα για να προλάβει σε περίπτωση που το χτύπημα γίνει πάνω από το τείχος.

Ακούς όμως τον σπίκερ να λέει ότι για κάποιο λόγο ο τερματοφύλακας πήγε πίσω από το τείχος και φταίει για το γκολ και ότι τον είδε ο Νινούα όταν έτρεχε προς τη μπάλα. Ποτέ σε τόσα φάουλ που χτύπησα στην καριέρα μου δεν κατάφερα λίγο πριν το χτύπημα να δω τον τερματοφύλακα. Κύριοι, αν δεν ξέρετε μη λέτε βλακείες. Μάθετε επιτέλους ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ