Σάκχοφ : «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, η Ζόρια έχει μαχητές»

Σάκχοφ : «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε, η Ζόρια έχει μαχητές»

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του και το πρώτου του γκολ με την ΑΕΚ ήταν ο Εβγέν Σάκχοφ, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος για την ερχόμενη αναμέτρηση με τη Ζόρια.

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του και το πρώτου του γκολ με την ΑΕΚ ήταν ο Εβγέν Σάκχοφ, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος για την ερχόμενη αναμέτρηση με τη Ζόρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για τα χιλιόμετρα που κάνει στα παιχνίδια: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να τρέχω είναι η δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Η δουλειά μου είναι να τρέχω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Αν αντέχουν τα πόδια του: «Είμαι μια χαρά, τα πηγαίνω καλά. Το σημαντικό είναι η νοοτροπία της ομάδας, δεχτήκαμε γκολ νωρίς αλλά το πιστέψαμε μέχρι τέλους και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το ότι βοηθά πλέον και στο σκοράρισμα: «Είναι δουλειά μου στο γήπεδο να κάνω κάποιες κινήσεις να είμαι box-to-bo xμου το ζητά και ο προπονητής αυτό. Χάρηκα που σκόραρα γιατί ήθελα να αφιερώσω το γκολ στον πατέρα της συζύγου μου που σαν σήμερα μας άφησε πριν κάποια χρόνια ήταν σημαντικό να σκοράρω για εμένα. Γι αυτό και πανηγύρισα έτσι ήθελα να σκοράρω και ναβοηθήσω και την ομάδα».

Για τον τρόπο που σκόραρε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι πως το πλέον σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα οπότε αυτό είναι το σημαντικό η νίκη αυτό σκέφτομαι».

Αν το σημαντικό είναι η ντρίπλα που κάνει: «Από τη στιγμή που σκόραρα νομίζω ναι ήταν η κατάλληλη κίνηση».

Για το κακό ξεκίνημα απόψε στο ματς: «Θα συμφωνήσω δεν μπήκαμε καλά στο ματς, δεν είναι καλό να δέχεσαι ένα γκολ αλλά ίσως τελικά μας έκανε καλό γιατί ξυπνήσαμε. Ίσως να ήταν και καλό που δεχτήκαμε το γκολ».

Αν ένιωσε την ανάγκη να πάει να πανηγυρίσει στην εξέδρα: «Ναι σίγουρα. Ήταν ένας από τους λόγους που κινήθηκα στην εξέδρα. Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας, μακάρι να βρίσκονταν εδώ κοντά μας. Ήταν και για τον κόσμο μας ο πανηγυρισμός».

Τι του είπαν στην ΑΕΚ και τον έπεισαν να γυρίσει στην Ελλάδα: «Σκέφτηκα την πρόταση, η εμπειρία στην Ελλάδα τα τρία χρόνια που ήμουν εδώ ήταν καλή, γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα και πήρα την απόφαση να επιστρέψω».

Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; «Αγαπώ την Ελλάδα!»

Αν τον πήρε τηλέφωνο ο Τσιγκρίνσκι για να έρθει στην ΑΕΚ: «Έχουμε παίξει συμπαίκτες στο παρελθόν είναι απόλυτη ευχαρίστηση μου να είμαι κοντά του, ήταν σημαντικός παράγοντας να έρθω εδώ. Είναι μεγάλη προσωπικότητα».

Για την Ζόρια: «Έχω αφήσει την Ουκρανία χρόνια, έχουν αλλάξει οι ομάδες. Γνωρίζω όμως ότι η Ζόρια αποτελείται από μαχητές, το παλεύουν έχουν καλό σύνολο. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ