Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι κοντά στο να επιστρέψει στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο «Σαλπι» δεν θα αναλάβει κάποια ομάδα από τα τμήματα υποδομής, αλλά θα έχει ένα πιο ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα του Δικεφάλου.

Ένας από τους πιο χαρισματικούς Έλληνες επιθετικούς που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα. Την αποκάλυψη έκανε το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου Γιώργος Σαββίδης, απαντώντας σε σχόλια οπαδών του ΠΑΟΚ στο Instagram αναφορικά με τον νέο προπονητή στην ΚΙ7.

Ο Σαλπιγγίδης, δεν θα αναλάβει κάποιο πόστο ως προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας. Άλλωστε από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο είχε δηλώσει πως δεν είναι στις προθέσεις του να γίνει προπονητής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα έχει ένα πιο ενεργό ρόλο μέσα στον ΠΑΟΚ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Όσον αφορά το θέμα με τις αλλαγές που έχουμε στους πάγκους των τμημάτων υποδομής μετά το «ανέβασμα» στην πρώτη ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, αποφασίσθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς να έχει δίπλα του τους μέχρι πρότινος προπονητές της ΚΙ 7, Απόστολο Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη. Ενώ γυμναστής θα αναλάβει ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος

Ο Κώστας Ιωσηφίδης διατηρεί τη θέση του γενικού αρχηγού, ο Βασίλης Πετρόπουλος αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων. Την ΚΙ 7 αναλαμβάνει ο Αλέξης Αλεξιάδης, μαζί με τους’Εμπε Χάγκαν,Έμρετ Iσμπιλίρ και Μιχάλη Ψωμιάδη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ