Οι δύο μεταγραφές του Ίβιτς που κρατάνε όρθια την ΑΕΚ

Οι δύο μεταγραφές του Ίβιτς που κρατάνε όρθια την ΑΕΚ

Σάκχοφ και Ανσαριφάρντ έχουν εξελιχθεί σε καθοριστικούς παίκτες για την ΑΕΚ, «κουβαλώντας» την αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν από τα πιο… ζεστά για την ΑΕΚ, όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι. Η Ένωση ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές της, έκανε προσθήκες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «εκτός προγραμματισμού» και κάλυψε κάθε κενό του ρόστερ της.

Μέχρι στιγμής τα βλέμματα έχουν τραβήξει δύο μεταγραφές, που θα λέγαμε πως το καλοκαίρι ήρθαν μάλλον αθόρυβα. Ο λόγος για τον Εβγέν Σάκχοφ και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ουκρανός μέσος έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για τον Δικέφαλο.

Μαζί με τον Τσιντώτα αποτελούν τους κορυφαίους της ΑΕΚ στην μέχρι τώρα πορεία της. Ο Σάκχοφ έχει προσαρμοστεί πλήρως στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα, κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, «καταπίνει» χιλιόμετρα, ενώ χθες ήταν και εκείνος που χάρισε στην Ένωση την τεράστιας σημασίας νίκη με τον ΟΦΗ. Μια νίκη που κρατά τους Κιτρινόμαυρους σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Ο Ανσαριφάρντ από την άλλη, κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει η βασική επιλογή της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης. Είναι σαφές πως αυτή τη στιγμή ο Ιρανός βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής… ιεραρχίας, πάνω από τον Ολιβέιρα και τον Λιβάγια. Κάτι που προφανώς κέρδισε με την αξία του.

Το γκολ πρόκρισης απέναντι στη Βόλφσμπουργκ έστειλε την ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με δικό του τέρμα η Ένωση έμεινε όρθια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ιρανός σκόραρε και στα Γιάννενα, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη.

Σάκχοφ και Ανσαριφάρντ έχουν ήδη… βγάλει τα λεφτά τους. Δύο προσθήκες που έγιναν με τη συμβολή του Ίλια Ίβιτς αλλά και του Μάσιμο Καρέρα. Μιας και για την υπόθεση του Σάκχοφ ο Ιταλός τεχνικός είχε εξαρχής εισηγηθεί να γίνει κίνηση να αποκτηθεί.

Αμφότεροι αποτελούν αυτή τη στιγμή βασικά γρανάζια στα πλάνα του προπονητή και συνάμα δύο σημαντικούς λόγους, που η ΑΕΚ παραμένει στο κυνήγι των στόχων της. Μιας και έχουν καταφέρει με τα γκολ αλλά και τη συνολική τους απόδοση να δώσουν στον Δικέφαλο πολύτιμους βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ