Ένγκελς : «Να πάρουμε εκδίκηση από την ΑΕΚ»

Ένγκελς : «Να πάρουμε εκδίκηση από την ΑΕΚ»

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή, όπως υποστηρίζει ο Μπιόρν Ένχελς, με τον Βέλγο στόπερ να αναφέρει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να πάρουν εκδίκηση από την ΑΕΚ.

Εκδίκηση από την ΑΕΚ θέλουν να πάρουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μπιόρν Ένχελς Ο Βέλγος αμυντικός, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς της Τρίπολης, σημείωσε πως ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπιόρν Ένχελς στην κάμερα της NOVA: «Η ισοπαλία δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μία δύσκολη ομάδα. Δεν ξέρουμε τι δεν πήγε καλά. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα δεν μας ικανοποιεί. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, παιχνίδι με παιχνίδι, ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι», είπε αρχικά.

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Το θέμα είναι το πώς θα είμαστε εμείς, το περιμένουμε πως και πως και ανυπομονώ να πάρουμε εκδίκηση και πιστεύω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τους πολλούς Βέλγους που αγωνίζονται στην ομάδα: «Είναι σίγουρα ευχάριστο το να έχω συμπατριώτες σου στην ενδεκάδα. Είναι καλό στην συνεργασία μου αλλά δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Όποιος κι αν αγωνίζεται πρέπει να δίνει το 100% για να κερδίζει η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ