ΑΕΚ : Οι σκέψεις του Καρέρα ενόψει Ζόρια

ΑΕΚ : Οι σκέψεις του Καρέρα ενόψει Ζόρια

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ζόρια την Πέμπτη, με τους κιτρινόμαυρους να πρέπει να κερδίζουν αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Η ΑΕΚ δίνει αύριο (5/11, 22:00) ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τελικός, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζόρια και ψάχνει μόνο νίκη αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η Ένωση αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στην Ουκρανία, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει κάνει σκέψεις όσον αφορά το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, ώστε η ομάδα του να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στον όμιλο.

Ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται σε αλλαγή σχηματισμού και να παρατάξει την ΑΕΚ με τριάδα στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα με τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Νεντελτσεάρου στην άμυνα. Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας, με τους Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλο στις πλευρές. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς, με τον Μάνταλο σε πιο ελεύθερο ρόλο και του Ολιβέιρα και Τάνκοβιτς στην επίθεση.

Αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ