Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Μπόλονι για τον παρτενέρ του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός : Οι σκέψεις του Μπόλονι για τον παρτενέρ του Σένκεφελντ

Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού με τα τόσα προβλήματα, έχοντας ξεμείνει ουσιαστικά μόνο με τον Σένκεφελντ.

Στον Παναθηναϊκό μετά τις δυο νίκες με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης επανήλθε η ηρεμία, με το τριφύλλι πλέον να προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να διαχειριστεί τόσο την έλλειψη φυσικής κατάστασης στα παιχνίδια, αλλά και τα συνεχόμενα ματς και κυρίως τις απουσίες οι οποίες είναι πολλές και σημαντικές. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει ξεμείνει από αμυντικούς ουσιαστικά, αφού ο Πούγγουρας χθες πονούσε στη μέση και υποβλήθηκε σε θεραπεία, όντας αμφίβολος για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Αν και υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει το σαββατιάτικο ματς, ο Μπόλονι φαίνεται πως δεν θα ρισκάρει και ψάχνει τον παρτενέρ του Σένκεφελντ. Οι λύσεις είναι περιορισμένες και όλα δείχνουν πως αν δεν αγωνιστεί ο Πούγγουρας τότε θα δώσει μια ευκαιρία στον Καραγιάννη.

Όσον αφορά τις επιστροφές, ο Μπόλονι θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Κουρμπέλη και τον Σάντσες, ενώ στην προπόνηση μπήκαν ο Χουάνκαρ και ο Ιωαννίδης, αλλά και ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος μπορεί να έκανε αποθεραπεία χθες αλλά υπολογίζεται κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ