Ολυμπιακός : Όλοι μέσα για Ηράκλειο – Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός : Όλοι μέσα για Ηράκλειο – Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Μόνο ο Μπα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση στο Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει 4-3-3 και νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα εν όψει ΟΦΗ

Αν ο Μπα δεν είχε κορωνοϊό η σημερινή προπόνηση των ερυθρολεύκων θα ήταν… ιστορική. Καθώς για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να δουλέψει με όλους τους παίκτες του. Ο Μπα θα κάνει αύριο τεστ για κορωνοϊό με την ελπίδα πως θα τον έχει ξεπεράσει, άρα τα σπουδαία για αυτόν αναμένονται.

Όπως και να έχει όμως ο Μαρτίνς μπόρεσε να κάνει σήμερα μια «γεμάτη» προπόνηση καθώς και ο Μπουχαλάκης και ο Φορτούνης προπονήθηκαν κανονικά. Ο Μαρτίνς που υπολογίζει και τους δύο για το ματς με τον ΟΦΗ και θα φανεί στις επόμενες δύο προπονήσεις αν θα τους έχει ή όχι στο βασικό σχήμα.

Με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι ποντάροντας σε νέα πρόσωπα όπως ο Πέπε και ο Μπρούμα.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που τον περιμένουν στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Πρόπερσι άλλωστε ηττήθηκε στην Κρήτη, ενώ πέρσι ζορίστηκε πολύ και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου.

Όσον αφορά το σχήμα, το 4-3-3 θα είναι έκπληξη αν αλλάξει με την τριάδα Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά να είναι η επικρατέστερη. Από εκεί και πέρα ο Μπρούμα θα είναι βασικός, αφήνοντας λογικά τον Ραντζέλοβιτς στον πάγκο ενώ οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σισέ, Σεμέδο και Ελ Αραμπί αναμένεται αν συμπληρώσουν το αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Μαρτίνς άλλωστε έχει καταλήξει στο 4-3-3 και το δείχνει με κάθε τρόπο επιδιώκοντας να το δουλεύει και με τα νέα πρόσωπα όσο περισσότερο μπορεί μέσα από τα επίσημα ματς, καθώς δεν έχει και άλλη επιλογή. Μετά την διακοπή άλλωστε ακολουθούν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια στο Καραισκάκη, με Παναθηναϊκό και Μάντσεστερ Σίτι όπου όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις επιστροφές των διεθνών.

Όλα αυτά βεβαίως θα έρθουν μετά το Ηράκλειο και το δύσκολο ματς του Ολυμπιακού που θα ψάξει κόντρα στον μαχητικό ΟΦΗ την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ