Επίσημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Άρης – ΑΕΚ

Επίσημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Άρης – ΑΕΚ

Όπως έκανε γνωστό η Super League με ανακοίνωσή της, το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ θα γίνει κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στη φυσική του έδρα θα υποδεχτεί τελικά ο Άρης την ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της όγδοης αγωνιστικής της Super League. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, αφού πλέον ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα, δεν υπήρχε λόγος για αλλαγή έδρας κι έτσι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919 Κοινής Υπουργικής Απόφασης της 2-11-2020 η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, η Super League χθες 4/11/2020, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις δύο ομάδες (διαθεσιμότητα γηπέδου, άρτια κατάσταση αγωνιστικού χώρου, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής κ.α.), όρισε τον αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας «Αθ. Διάκος».

Σήμερα, κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας, η Super League ενεργώντας άμεσα, ορίζει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ