«Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Βολκάν Σεν»!

«Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Βολκάν Σεν»!

Η Ένωση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τούρκου εξτρέμ, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Σεν ακόμα και έως αύριο στη χώρα μας.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για την περίπτωση της ΑΕΚ και του Βολκάν Σεν, καθώς οι επαφές που έγιναν τις τελευταίες ώρες μεταξύ της Ένωσης, της Τραμπζοσπόρ και του παίκτη, έχουν φέρει τις εμπλεκόμενες πλευρές μια ανάσα από την τελική συμφωνία! Οι πληροφορίες από to10.gr αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει επί της ουσίας δώσει τα χέρια από χθες το βράδυ με τον σύλλογο της Τουρκίας, για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Διατηρώντας παράλληλα μια οψιόν αγοράς του Σεν στο φινάλε της σεζόν.

Την ίδια στιγμή ο 30χρονος εξτρέμ φέρεται να έχει αποδεχθεί την προσφορά που του έχει μεταφερθεί από πλευράς ΑΕΚ, η οποία θα καλύψει σύμφωνα με πληροφορίες λιγότερο από το 1/3 του συμβολαίου που έχει με την ομάδα της Τραπεζούντας. Η Ένωση θα καταβάλει δηλαδή στον παίκτη ένα ποσό λίγο πάνω από τις 300.000 ευρώ, συν το ποσό που συμφωνήθηκε με την Τραμπζοσπόρ ως ενοίκιο. Με τον Σεν να απορρίπτει καλύτερες προσφορές που είχε από έναν σύλλογο της Τουρκίας αλλά και ομάδες των Αραβικών Εμιράτων, θεωρώντας την προοπτική της Ένωσης ως την ιδανική για τη συνέχεια της καριέρας του.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως το θέμα της μεταγραφής του Βολκάν Σεν στην ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία, με πηγές από την Τουρκία να θεωρούν ζήτημα ωρών ακόμα και την άφιξη του 30χρονου άσου στη χώρα μας! Καθώς είναι πλέον πιθανό, μέχρι αύριο, Τρίτη, ο Βολκάν Σεν να βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, εφόσον όλα πάνε καλά, να υπογράψει στην ΑΕΚ. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως τις τελευταίες μέρες ο Βολκάν Σεν δεν είναι καν στην Τουρκία, αλλά σε μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα, με το ταξίδι του στην Ελλάδα να οριστικοποιείται από εκεί. Πάντα στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έρχονται και από τα ρεπορτάζ της Τουρκίας και θέλουν τον 30χρονο εξτρέμ να έχει ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ