ΑΕΚ : Όταν ο Λιβάγια «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα δύο φορές (vids)

ΑΕΚ : Όταν ο Λιβάγια «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα δύο φορές (vids)

Ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε δύο γκολ στο Europa League για τρίτη φορά στην καριέρα του, ενώ την Κυριακή θα παίξει στο γήπεδο που πέτυχε τελευταία φορά κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, στο «Βικελίδης».

Στο κατάλληλο timing για την ΑΕΚ ανακτά τη φόρμα του ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε 2 γκολ στο «διπλό» με 4-1 επί της Ζόρια στην Ουκρανία και υπενθύμισε ότι είναι «παρών» σε μία σεζόν που είχε αρχίσει περίεργα για εκείνον. Διότι ο Λιβάγια ήταν απογοητευτικός στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ήταν προκλητικά αδιάφορος στην ήττα της Ένωσης από τη Μπράγκα στην Πορτογαλία, όπου ο Καρέρα τον έκανε αλλαγή στην αλλαγή.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λιβάγια σκοράρει 2 γκολ στo Europa League. Έχει πετύχει ανάλογο επίτευγμα άλλες δύο φορές στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν ως ποδοσφαιριστής Ίντερ, στο 2-2με τη Νέφτσι Μπακού στο Μιλάνο, στις 6 Δεκεμβρίου του 2012.

Τη δεύτερη το σημείωσε με τα «κιτρινόμαυρα». Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018, ο 27χρονος στράικερ σκόραρε δις στο 2-2 της ΑΕΚ με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ, για την ίδια διοργάνωση.

Όσο για την τελευταία αναμέτρηση που ο Λιβάγια πέτυχε δύο γκολ; Κατά σύμπτωση, είχε συμβεί στο γήπεδο που θα αγωνιστεί την Κυριακή η ΑΕΚ (λογικά και ο Κροάτης): το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Λιβάγια σκόραρε στο 2-2 της Ένωσης με τον Άρη στις 24 Ιουνίου, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άρης είχε προηγηθεί 2-0 και πίστεψε ότι προκρίθηκε, όμως ο 27χρονος στράικερ μείωσε αρχικά στις καθυστερήσεις σε 2-1 και ισοφάρισε στην παράταση, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό…

Γενικότερα, ο Λιβάγια έχει ευνοϊκή παράδοση απέναντι στον Άρη. Τον έχει αντιμετωπίσει σε εφτά παιχνίδια και έχει απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Εκείνος έχει σκοράρει 3 τέρματα και έχει μοιράσει 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ