Τουμπάκοβιτς : «Θα εκτοξευτεί στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς»

Τουμπάκοβιτς : «Θα εκτοξευτεί στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς»

Σίγουρος πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα εξελιχθεί στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς.

Θριαμβευτική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς απέναντι στην Αϊντχόφεν και να πάρουν μια τεράστια νίκη, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Για τον Σέρβο εξτρέμ μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ζίβκοβιτς, δηλώνοντας σίγουρος για την αγωνιστική εκτόξευση του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95.5FM:

Για τον Ζίβκοβιτς:

«Είδα το παιχνίδι. Χάρηκα για τον Ζίβκοβιτς. Είναι ένα σούπερ ταλέντο και χαίρομαι που βρίσκει στη φόρμα του. Τον ξέρω από 17 χρονών. Θα εκτοξευτεί στον ΠΑΟΚ. Θα γίνει ένας από τους καλύτερους στη Σερβία και στην Ελλάδα».

Για την Εθνική ομάδα της χώρας του:

«Είναι ανοιχτή η πόρτα της Εθνικής για εκείνον όσο είμαι εγώ εκεί. Θα τον ήθελα. Θα ήταν μια μεγάλη ενίσχυση για εμάς. Δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα όμως».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Ανεβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Δεν αρκείται μόνο στο αποτέλεσμα αλλά παίζει και καλά ποδόσφαιρο. Είναι μια καλή ομάδα. Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ αλλά εγώ είχα μάτια μόνο για τον Ζίβκοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ