ΠΑΟΚ : Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μιχάι

ΠΑΟΚ : Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μιχάι

Ο Ενέα Μιχάι υποβλήθηκε σήμερα σε πετυχημένη επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο γόνατο κι αναμένεται να επιστρέψει σε 6-7 μήνες.

Χειρουργήθηκε σήμερα στην Ιταλία ο Αλβανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι, για αποκατάσταση της ρήξης πρόσθιων χιαστών που είχε υποστεί πριν μια εβδομάδα, στην προπόνηση της ομάδας του στο Αγρίνιο.

Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο σύμφωνα με την ΠΑΕ και πλέον ο ποδοσφαιριστής ξεκινάει τη διαδικασία αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε με τα καθιερωμένα πλέον τεστ για τον Covid-19 η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα της Κυριακής στη Ριζούπολη. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα και φυσικά μασάζ. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο σ’ ένα ασκησιολόγιο υψηλής έντασης που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αύριο Σάββατο (07/11) ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ