Ολυμπιακός : Αμφίβολος ο Βινάγκρε για ΟΦΗ

Ολυμπιακός : Αμφίβολος ο Βινάγκρε για ΟΦΗ

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχει κάποιες ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Superleague (8/11, 15:00), όπου θα ψάξει το πρώτο του διπλό για τη φετινή σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το ματς της Κυριακής για τους ερυθρόλευκους, για αυτό και έχει ζητήσει την απαραίτητη προσοχή για το ματς με τους μελανόλευκους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς στην Κρήτη, όμως είναι πιθανό να μην μπορεί να υπολογίζει στον Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος μπακ του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις και δεν μπορεί να προπονηθεί 100% για αυτό και προς το παρόν παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον ΟΦΗ.

Αυτό σημαίνει πως ο Χολέμπας αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα αν και θα περιμένει ο Μαρτίνς να δει σε τι κατάσταση είναι ο Βινάγκρε και αν θα είναι στην αποστολή. Από εκεί και πέρα ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ όσον αφορά τον Μπα, ο Σενεγαλέζος υποβλήθηκε σε νέο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και αναμένονται απόψε βράδυ ή αύριο το πρωί τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ακόμα κι αν είναι αρνητικός δεν θα είναι στην αποστολή για το Ηράκλειο και θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Πειραιώτες μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ