Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Χρήστο Γαρυφάλλου

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Χρήστο Γαρυφάλλου

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα - Ανακοίνωση της Ένωσης για το συμβάν.

Θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις άνδρες αγνώστων στοιχείων έπεσαν ο φίλαθλος της ΑΕΚ Χρήστος Γαρυφάλλου, το όνομα του οποίου είχε γίνει γνωστό λόγω της δικαστικής υπόθεσης μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο, προ τριετίας. Ο Χρήστος Γαρυφάλλου είχε καταθέσει μήνυση κατά των Περέιρα και Κασάμι, με την υπόθεση να έχει πάρει την δικαστική οδό.

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός, δηλώνοντας τη στήριξή της προς τον φίλαθλο της ομάδας, ζητώντας παράλληλα την παρέμβαση της Πολιτείας για να βρεθούν οι φυσικοί αλλά και ηθικοί αυτουργοί της μαφιόζικης επίθεσης κατά του Γαρυφάλλου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το νέο σοβαρότατο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του Χρήστου Γαρυφάλλου. Ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καταθέσει μήνυση εναντίον των Περέιρα και Κασάμι για τις χειρονομίες τους στον προ τριετίας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έγινε στόχος, μαζί με τη γυναίκα του, μαφιόζικης επίθεσης από τέσσερις άγνωστους, που τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και στα πλευρά. Καλούμε τη συντεταγμένη Πολιτεία να διερευνήσει το γεγονός εντοπίζοντας τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς ενός ακόμα μαφιόζικου χτυπήματος βάζοντας τέλος στη δράση όσων δεν έχουν άλλο στόχο από το να να τρομοκρατούν επιθυμώντας να μετατρέψουν σε πραγματική ζούγκλα τον αθλητισμό αλλά και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Δεν νοείται να παραμένουμε απαθείς σε τέτοιες μεθοδεύσεις του υποκόσμου», αναφέρει η ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ