Μολέδο: «Αγαπώ την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό»

Μολέδο: «Αγαπώ την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του με ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Ανακοινώνεται από την Ιντερνασιονάλ.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκεται ήδη στη Βραζιλία και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε. Πριν αποχωρήσει, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της NOVA και μίλησε για την αγάπη του για τον Τριφύλλι και τους οπαδούς του και ευχαρίστησε τον σύλλογο για όσα έζησε στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Μολέδο, ανέφερε: «Από τη στιγμή που ήρθα εδώ, ο κόσμος πάντοτε με υποστήριζε και μου έδειχνε την αγάπη του. Δέθηκα πολύ με τους φιλάθλους και την ομάδα και τους ευχαριστώ όλους για όλη την υποστήριξη που έδειξαν απέναντι στην ομάδα και σε εμένα. Ευχαριστώ πολύ».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή, ο Βραζιλιάνος στόπερ, είπε: «Πιστεύω ότι έμαθα πολλά. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρωτάθλημα που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο και να αγωνιστώ. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη συνεχή υποστήριξη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ ανταγωνιστικό και δυνατό και πιστεύω ότι προσαρμόστηκα καλά στα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήμουν πολύ χαρούμενος και σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά».

Τέλος, σημείωσε ότι «…η μεγάλη μου αγάπη στην Ελλάδα ήταν πάντοτε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πάντοτε με υποστήριζαν και θα είναι για πάντα οι αγαπημένοι μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ