Ο Σα Πίντο μίλησε με Μαρτίνς για τον δανεισμό του Λοβέρα – Επιμένει η Βάσκο για Μάξι, στο τραπέζι και ο Μπρούνο!

Ο Σα Πίντο μίλησε με Μαρτίνς για τον δανεισμό του Λοβέρα – Επιμένει η Βάσκο για Μάξι, στο τραπέζι και ο Μπρούνο!

Η Βάσκο ντα Γκάμα θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Λοβέρα και πιέζει τον Ολυμπιακό για να τον κλείσει. Ο ρόλος του Καρεμπέ, ο Μπρούνο και η επαφή Σα Πίντο - Μαρτίνς.

Μεταγραφές μήνα Νοέμβριο; Κι όμως, στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, συμβαίνει και αυτό. Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο και τον Μάξι Λοβέρα να αποτελεί για ακόμη μία φορά θέμα συζήτησης, αλλά και τον Μπρούνο να μπαίνει στην ίδια μεταγραφική εξίσωση. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Εδώ και λίγες ημέρες στον Ολυμπιακό έχει φτάσει επίσημη πρόταση από τη Βάσκο Ντα Γκάμα για τον δανεισμό τους Λοβέρα. Η πρόταση αφορά δανεισμό, χωρίς «ενοίκιο», με κάλυψη όλου του συμβολαίου του παίκτη από τη Βάσκο και με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, σε όποιο ύψος επιθυμεί η ομάδα του Πειραιά.

Εως τώρα ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διάθεση να πει το «ΟΚ» για τον Λοβέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ενδώσει, τελικά. Ειδικά από τη στιγμή που ο Αργεντινός δεν φαίνεται να μπορεί να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους Ερυθρόλευκους, από τη στιγμή που μπήκε και ο Μπρούμα στο rotation.

Οι συζητήσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα, ωστόσο, συνεχίζονται και σε αυτές φαίνεται ότι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Κριστιάν Καρεμπέ. Μάλιστα, λέγεται ότι εκτός του Λοβέρα, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Μπρούνο, που είναι Βραζιλιάνος, αγωνίζεται επίσης ως μεσοεπιθετικός και τον γνωρίζει ο Σα Πίντο. Αλλά προς το παρόν αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο τηλεφώνησε ο ίδιος στον Πέδρο Μαρτίνς για να τον ρωτήσει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά και να τον ρωτήσει εάν θα ήταν διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει. Χωρίς, βεβαίως, να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να σημειώσουμε ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα επιθυμεί άμεσα να κλείσει την υπόθεση και αυτό μετέφερε στον Κριστιάν Καρεμπέ ο τεχνικός διευθυντής της, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Οι μεταγραφές στη Βραζιλία ολοκληρώνονται στις 9 Νοεμβρίου και ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τάχιστα, ώστε να μπορέσουν να προλάβουν τα τυπικά.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει επίσημη πρόταση της Ιντερ Μαϊάμι, της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία ήθελε να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Λοβέρα και για αυτόν τον λόγο έβαλε στο τραπέζι πρόταση ύψους 3.000.000 €. Προσφορά που αρνήθηκαν οι Πειραιώτες, ζητώντας 8.000.000 €.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ