ΠΑΟΚ : Εκτός αποστολής με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαρέλα (pic)

ΠΑΟΚ : Εκτός αποστολής με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαρέλα (pic)

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον δυναμικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να μένει Θεσσαλονίκη.

Χωρίς τον Φερνάντο Βαρέλα θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία έκρινε πως ο δυναμικός αμυντικός του Δικεφάλου χρειάζεται ανάσες μετά από τα συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια που έδωσαν οι Θεσσαλονικείς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί του Σαββάτου (7/11) στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα αναχώρησε για Αθήνα.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ταξίδι στην Αθήνα, και ουσιαστικά η μοναδική με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ήταν αφιερωμένη κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, με τον τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες το πλάνο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο προπονήθηκε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός λόγω Covid 19.Οι προπονητές του Δικεφάλου δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Δημήτρη Γιαννούλη και Ενέα Μιχάι. Ο πρώτος ξεκίνησε θεραπείες, ενώ κι ο δεύτερος μετά την επέμβαση στο γόνατο, έχει αρχίσει την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ