Σερπέζης : «Με βοηθάει πολύ ο Μαουρίσιο»

Σερπέζης : «Με βοηθάει πολύ ο Μαουρίσιο»

Για το πόσο σημαντικός είναι ο Μαουρίσιο στην ομάδα του Παναθηναϊκού και για το ερχόμενο παιχνίδι με την Ατρόμητο μίλησε ο νεαρός χαφ των «πράσινων» Δημήτρης Σερπέζης.

Για το πόσο σημαντικός είναι ο Μαουρίσιο στην ομάδα του Παναθηναϊκού και για το ερχόμενο παιχνίδι με την Ατρόμητο μίλησε ο νεαρός χαφ των «πράσινων» Δημήτρης Σερπέζης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Σίγουρα χαμογελάμε και χρειαζόμασταν καιρό αυτά τα αποτελέσματα, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία. Δεν θα έλεγα ότι είναι στα ύψη η ψυχολογία, γιατί κερδίσαμε δύο ομάδες οι οποίες δεν είναι στις υψηλότερες θέσεις, παρόλαυτα είναι μια ώθηση για να συνεχίσουμε το σερί νικών και να φτάσουμε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος σε ένα ντέρμπι, το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, όπου θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Στα ματς με τη Λάρισα και το Βόλο χάσαμε στα τελευταία λεπτά τους βαθμούς και τώρα διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι (με τον Απόλλωνα) και μάθαμε από τα λάθη μας.

Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να δώσουμε το 100% στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο έξυπνος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για τον Ατρόμητο: «Επιθετικά είναι πολύ καλοί. Αν κρατήσουμε το μηδέν, επειδή επιθετικά είμαστε κι εμείς πολύ καλοί, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την εμπειρία της πρώτης ομάδας: «Είναι ωραίο γιατί παίζουμε δίπλα σε παίκτες υψηλού επιπέδου. Παρ’ όλα αυτά δεν έχω νιώσει πως είναι να παίζω με κόσμο και η μετάβαση είναι πιο εύκολη γιατί με την Κ-19 δεν είχαμε κόσμο, τώρα δεν έχουμε κόσμο, δεν υπάρχει εξωγηπεδική πίεση. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα, δίνω το 100% για την ομάδα, γιατί μέσα από την ομάδα θα βελτιωθώ κι εγώ».

Για τον Μαουρίσιο: «Είναι η θέση μου και είναι το στιλ μου ο Μαουρίσιο. Δεν κάνει πολλά σπριντ, κρατάει πιο πολύ την μπάλα, μιλάει η εμπειρία του. Στη θέση αυτή η εμπειρία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Προσπαθώ να τον παρακολουθώ, με βοηθάει, μπήκα δίπλα του και μίλαγε ασταμάτητα. Ήθελα να ανέβω πιο ψηλά για να δείξω πιο πολλά πράγματα κι εκείνος με κρατούσε πίσω για να διαχειριστούμε το παιχνίδι, η εμπειρία του φάνηκε, βοηθάει πάρα πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ