Το αντίο του Τσίμιροτ : «Καλή τύχη, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να γίνει πρωταθλητής» (pic)

Το αντίο του Τσίμιροτ : «Καλή τύχη, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να γίνει πρωταθλητής» (pic)

Ο Γκόικο Τσίμιροτ δεν είναι πια παίκτης του ΠΑΟΚ αφού πήρε μεταγραφή για τη Σταντάρ Λιέγης. Όμως δεν ξέχασε τον Δικέφαλο του Βορρά, στέλνοντας ένα μήνυμα στο «αντίο» του.

Ο Βόσνιος μέσος εξελίχθηκε από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και επί της ουσίας έφτιαξε το όνομά του για να έρθει αυτή η μεταγραφή στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης. Έκανε χτες μάλιστα το ντεμπούτο του, στο ντέρμπι κόντρα στην Άντερλεχτ.

Στο αντίο του στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στην ομάδα που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ανέφερε τα εξής, κάτω από μια φωτογραφία κολάζ με στιγμές του από αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά και της μεταγραφής του στη Σταντάρ:

«Θέλω να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την υποστήριξη τους. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις σας.

Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί. Σας εύχομαι καλή τύχη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ να γίνει πρωταθλητής. Τώρα έχω νέες προκλήσεις μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Σταντάρ Λιέγης, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ