ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0

Οι Ηπειρώτες κυριάρχησαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη – Δύο δοκάρια ο ΠΑΣ, σωτήριες επεμβάσεις ο Κνετ.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός για την 8η αγωνιστική της Superleague, με το 0-0 να αδικεί κατάφωρα τους γηπεδούχους, που είχαν δύο δοκάρια και πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Μεγάλο ματς από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Κνετ, που έκανε μεγάλες επεμβάσεις και κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε.

Η τύχη γύρισε… την πλάτη στους Ηπειρώτες, που είχαν τις ευκαιρίες (14-4 οι τελικές), αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ετσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αφήνει πικρή γεύση στον Μάκη Γιαννίκογλου και τους παίκτες του, που ήταν καλύτεροι αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η μπίλια έκατσε στο… «Χ», με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ετσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 9 βαθμούς σε 8 ματς και βρίσκεται στην 8η θέση, ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός είναι στην 12η με 4 βαθμούς σε 8 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναιτωλικός παρέμεινε χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ οι Ηπειρώτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να κερδίσουν στους Ζωσιμάδες, έχοντας δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τέσσερα ματς που έχουν δώσει στην έδρα τους.

Ευκαιρίες, δοκάρια και… Κνετ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Στο 14’ ο Λέο είχε τετ α τετ με τον Κνετ, αλλά ο πορτιέρο του Παναιτωλικού του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν. Στο 21’ ο Παντελάκης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως, η μπάλα μετά την κεφαλιά που πήρε μέσα από την μικρή περιοχή έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δο9κάρι. Στο 38’ ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι με τον Ελευθεριάδη.

Ο νεαρός άσος μπήκε στην περιοχή, από αριστερά, πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κνετ. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Παναιτωλικό. Στο 45’ ο Αριγίμπι βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην αρχή του δεύτερου 45αλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της επανάληψης άνηκε στον Παναιτωλικό. Ο Αριγίμπι βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του.

Μετά την ευκαιρία των φιλοξενούμενων, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε την απόδοσή του και στο 66’ άγγιξε το γκολ με τον Λεό. Ο Γάλλος επιθετικός βγήκε τετ α τετ με τον Κνετ, όμως ο πορτιέρο του Παναιτωλικού τον νίκησε για δεύτερη φορά. Στο 76’ ο Παμλίδης έχασε μια ακόμα ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 84’ οι γηπεδούχοι είχαν δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι με τον Παντελάκη. Ο σέντερ μπακ του ΠΑΣ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κνετ.

Ετσι, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0, με τον ΠΑΣ να αδικείται από το ισόπαλο αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (74’ Οικονομόπουλος), Παντελάκης, Κάργας, Πέερσμαν, Νάουμετς (61’ Καρτάλης), Σιόντης, Λιάσος (74’ Ντομίνγκεθ), Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

Παναιτωλικός: Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης (72’ Μαλής), Βάντερσον, Ντάλσιο, Ντίας (90’ Ντουάρτε), Αριγίμπι (65’ Μάζουρεκ), Γιάκολις, Μεντόσα, Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ