Μπόλονι : «Δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος»

Μπόλονι : «Δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε ένα γκολ στο πρώτο μέρος»

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο (0-1) ο Λάζλο Μπόλονι στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στη δημιουργία των φάσεων.

Τους λόγους που ήρθε η ήττα από τον Ατρόμητο (0-1) ανέλυσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στην αδυναμία που έχει η ομάδα του στη δημιουργία φάσεων για γκολ, ωστόσο τόνισε πως ακόμα και με αυτό τον αριθμό ευκαιριών που είχαν οι παίκτες του στο α’ ημίχρονο θα μπορούσε να είχε έρθει ένα τέρμα για τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα που είχε από το παιχνίδι σε μια βραδιά προβληματισμού: «Οι δημοσιογράφοι λένε την άποψή τους. Με την κυριαρχία που είχαμε στο πρώτο μέρος, με λίγο περισσότερο κουράγιο, δύναμη και ακρίβεια θα μπορούσαμε να πάρουμε τους καρπούς αυτής της κυριαρχίας. Η δυνατότητα που είχε η ομάδα μας ήταν αυτή. Υπάρχουν πράγματα που λείπουν και προσπαθούμε να το λύσουμε με δουλειά. Οι απαντήσεις όμως έρχονται με το σταγονόμετρο. Είναι ένας αγώνας που χάσαμε σε μια στιγμή, ο αντίπαλος δεν είχε επιθετικές πρωτοβουλίες. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ενώ είχαμε την κατοχή και πατήσαμε περιοχή, δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργεί φάσεις: «Το πιο δύσκολο είναι ακριβώς αυτό. Ενώ έχουμε την κατοχή και την πρωτοβουλία, δεν κάνουμε ευκαιρίες. Δεν έχω τα στατιστικά μπροστά μου. Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι πισωγύρισμα: «Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να γίνουμε επικίνδυνοι κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, προσπαθείς για την ισοπαλία. Όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν προσδοκάς. Έχουμε όμως μια καλή ομάδα, ενδεχομένως να υπάρχει μια κατάσταση εύθραυστη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ