Οι αριθμοί του ΑΕΛ – Λαμία

Οι αριθμοί του ΑΕΛ – Λαμία

Η Super League παρουσιάζει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα της Λάρισας και τη Λαμία.

ΑΕΛ και Λαμία κοντράρονται απόψε (8/11, 17:15) στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League.

Η διοργανώτρια αρχή παρουσιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και αριθμούς τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

«Στις 30 Οκτωβρίου η ΑΕΛ και η Λαμία μοιράζονταν την τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας από ένα βαθμό. Από τότε όμως η ΑΕΛ έφτασε τους πέντε και βλέπει τη συνέχεια πιο αισιόδοξα, ενώ η Λαμία παραμένει στην τελευταία θέση με ένα βαθμό. Το παιχνίδι τους στο Αλκαζάρ αναμένεται πολύ ενδιαφέρον.

Η ΑΕΛ

Μέσα σε πέντε μέρες κατάφερε να κάνει συγκομιδή τεσσάρων βαθμών σε δύο αγώνες, και μάλιστα εκτός έδρας. Αφού πήρε 1-1 από το Βόλο, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Super League Interwetten μέσα στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ.

Η ΑΕΛ είχε μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Πέτυχε νίκη μετά από εννέα αγώνες χωρίς «τρίποντο».

Έχει δεχτεί γκολ και στα έξι παιχνίδια της.

Στην έδρα της δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, χάνοντας το τελευταίο από τον Αστέρα Τρίπολης, αφού είχε τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα προηγούμενα.

Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της τα έχει βάλει ο 19χρονος Δημήτρης Πινακάς. Τρία με κεφαλιά και ένα με πέναλτι. Και το πέμπτο γκολ, αυτό από τον Ματέο Μούζεκ ήταν επίσης κεφαλιά.

Η Λαμία

Είναι τελευταία με ένα βαθμό, την ισοπαλία στην έδρα της με τον Παναιτωλικό, ενώ έχει χάσει τα άλλα πέντε παιχνίδια της.

Δεν έχει νίκη στα 12 τελευταία για το πρωτάθλημα, αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της στην κατηγορία. Έχει να κάνει νίκη από τις 8 Ιουνίου, 2-0 τον Παναιτωλικό τότε, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Δεν έχει νίκη στα πρώτα έξι παιχνίδια της στη σεζόν. Πέρσι δεν είχε στα οκτώ πρώτα και πρόπερσι στα έξι πρώτα.

Έχει πετύχει ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία.

Έχει να παίξει εκτός έδρας από τις 27 Σεπτεμβρίου. Έχει χάσει και τα δύο εκτός έδρας, από Άρη και ΑΕΚ.

Δεν έχει νίκη εκτός έδρας στα εννέα τελευταία με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχει να κάνει νίκη εκτός από τις 5 Ιανουαρίου, τον Πανιώνιο τότε.

Αυτό θα είναι το 100ο παιχνίδι στην ιστορία της στη Super League.

Μεταξύ τους

Τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν στη Λαμία μέσα στο 2020 δεν είχαν γκολ. Τον περασμένο Νοέμβρη η Λαμία είχε πετύχει μια εντυπωσιακή νίκη μέσα στη Λάρισα με 3-0. Η ΑΕΛ δεν σκόραρε δηλαδή στα τρία παιχνίδια της περασμένης σεζόν.

Η ΑΕΛ νίκησε στη Λαμία στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στη Super League, αλλά από εκεί και πέρα η Λαμία είναι αήττητη σε έξι διαδοχικά παιχνίδια, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Μάλιστα είναι αήττητη στη Λάρισα, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Και τα τρία αυτά παιχνίδια έγιναν στο ΑΕΛ FC ARENA, ενώ τώρα θα παίξουν στο Αλκαζάρ.

Η ιστορία

Νίκες ΑΕΛ: 1
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Λαμίας: 3

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ

Νίκες ΑΕΛ: 0
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Λαμίας: 2

Πέρσι

11.11.2019: ΑΕΛ – Λαμία 0-3
(39’ σουτ Τουράμ, 64’ σουτ Σκόνδρας, 72’ σουτ Σκόνδρας)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ