Νεντελτσεάρου : «Όλα φαίνονται τέλεια εδώ»

Νεντελτσεάρου : «Όλα φαίνονται τέλεια εδώ»

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ιονούτ Νεντελτσεάρου μίλησε σε Μέσο της πατρίδας για τη μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Ο Ρουμάνος αμυντικός των «Κιτρινόμαυρων» σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της χώρας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες προσαρμογής του στην Ελλάδα, αλλά και το ποσό χαρούμενος είναι που φορά τη φανέλα αυτής της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ολα φαίνονται τέλεια εδώ. Για εμένα ήταν δύσκολο καθώς δεν είχα χρόνο για να προσαρμοστώ. Μετά από μία εβδομάδα, έπαιξα στο πρώτο μου παιχνίδι. Επρεπε να καταλάβω τα συστήματα και τις απαιτήσεις του προπονητή. Εχω όμως πολύ καλούς συμπαίκτες, με υποδέχτηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και η προσαρμογή ήταν ακόμα ευκολότερη.

Τα παιχνίδια στην Ευρώπη θα με βοηθήσουν πολύ. Είναι αγώνες με διαφορετικές απαιτήσεις και ταχύτητες, καλοί αντίπαλοι που σε βοηθούν να εξελιχθείς στην καριέρα σου.

Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει αν δεν ερχόμουν στην ΑΕΚ. Αλλά, ήταν η πρώτη μου σκέψη μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρονται για εμένα. Ηθελα να πάω στην Αθήνα και να υπογράψω. Ηξερα ότι αυτό θα είναι το μέλλον μου. Για αυτό έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Μετέφερα την επιθυμία μου στην πρώην ομάδα μου και όλα έγιναν ευκολότερα».

Οσον αφορά στις φιλοδοξίες του με την εθνική ομάδα της χώρας του είπε μεταξύ άλλων: «Οπως το βλέπω εγώ, πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί έχουμε θέληση. Παίζουμε για καλές ομάδες και αν έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είμαστε ενωμένοι θα φτάσουμε στα τελικά του Nation League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ