Έκτακτο : Τρία κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ – Αναβάλλεται το ματς με τη Λαμία

Έκτακτο : Τρία κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ – Αναβάλλεται το ματς με τη Λαμία

Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα κορωνοϊου και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται θα αναβληθεί το σημερινό ματς με τη Λαμία.

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν τρεις παίκτες της ΑΕΛ αλλά και ο μασέρ της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τη Λαμία, όπως ανακοίνωσαν οι «Βυσσινί».

Ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρισας που αναμενόταν να ξεκινήσουν βασικοί στο σημερινό παιχνίδι (8/11, 17:15), είχαν έρθει σε επαφή με τον μασέρ και αναγκαστικά θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Αυτό, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ως αποτέλεσμα την οριστική αναβολή του αγώνα, χωρίς ωστόσο να έχει βγει ακόμη κάτι επίσημο.

Η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορονοιού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πριν από τον αγώνα με την Λαμία καθώς και του μασέρ της ομάδας μας, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή που μας ειδοποίησαν από το εργαστήριο που κάνει τους ελέγχους ότι είναι θετικοί, είχε κάνει μασάζ για την προετοιμασία του αγώνα σε 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας, οι οποίοι υποχρεωτικά και αυτοί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου πρέπει να τεθούν σε καραντίνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ