Εντύπωση με Παπαδόπουλο και VAR στο Ηράκλειο (vid)

Εντύπωση με Παπαδόπουλο και VAR στο Ηράκλειο (vid)

Ο ένας τα έκανε μπάχαλο με τις κάρτες στο πρώτο ημίχρονο και οι άλλοι στο δωμάτιο του VAR χρειάστηκαν δέκα λεπτά για να αποφασίσουν για δύο φάσεις.

Ο Ολυμπιακός έσπασε το μπλόκο σαν πρωταθλητής και πέρασε νικηφόρα από το «Γεντί Κουλέ», επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Superleague. Ένα ματς, βέβαια, στο οποίο δεν έλειψαν τα λάθη από τον διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές φάσεις.

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας στο 5’ λεπτό έδωσε μεν το φάουλ στο δυνατό μαρκάρισμα του Γιάννου πάνω στον Εμβιλά, αλλά δεν «κιτρίνισε» τον παίκτη της κρητικής ομάδας ως όφειλε. Η σκαριά του στράικερ των γηπεδούχων στον Γάλλο έμεινε ατιμώρητη.

Στο 17’ έδωσε φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού, αλλά και κίτρινη κάρτα στον Καμαρά. Σύμφωνα με τον διαιτητή, ο Αφρικανός ανέτρεψε τον Σακόρ. Όπως φαίνεται όμως και από το ριπλέι, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών ακούμπησε την μπάλα και όχι τον παίκτη της κρητικής ομάδας.

Στο 29’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χολέμπας στον Γιάννου. Μια φάση την οποία έχασε ο βοηθός, αφού στην αρχή ο επιθετικός του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είχε σηκώσει το σημαιάκι του. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και μετά από σχεδόν πέντε λεπτά (!) πάρθηκε η απόφαση ότι ο Γιάννου ήταν σε αντικανονική θέση όταν ο Κοροβέσης έκανε το γύρισμα και συνεπώς δεν υπάρχει πέναλτι.

Καθυστέρηση στον έλεγχο φάσης μέσω του VAR είχαμε και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 85’ o Μαντί Καμαρά σκόραρε, αλλά ο διαιτητής μετά την υπόδειξη του βοηθού, ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. Η… μπάλα πήγε στο δωμάτιο του VAR, με τον Σκουλά (VAR) και τον Μωυσιάδη (AVAR) να κάνουν και πάλι πέντε λεπτά για να βγάλουν απόφαση.

Δύο φορές που χρειάστηκε να ελεγχθεί φάση στο VAR, οι παίκτες και οι άνθρωποι των δύο ομάδων περίμεναν αρκετά λεπτά για να βγει η απόφαση. Με συνέπεια να έχουμε πέντε λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο και οκτώ λεπτά στο δεύτερο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ