ΠΑΟΚ : Ο mister assist» Σβάμπ και ο «καυτός» Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ : Ο mister assist» Σβάμπ και ο «καυτός» Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι με το γκολ που πέτυχε έφτασε στα τέσσερα και δείχνει να είναι ιο «καυτός» από ποτέ, Στην πρώτη θέση ο «mister assist» του ΠΑΟΚ Στεφάν Σβαμπ που έφτασε τις 4ης στο πρωτάθλημα.

Η αναγέννηση του Κάρολ Σφιντέρσκι ήρθε την κατάλληλη στιγμή μετά και την επιθετική αφλογιστία του Αντόνιο Τσόλακ. Ο Πολωνός επιθετικός άνοιξε το σκορ στη Ριζούπολη, πετυχαίνοντας το 100ο γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Σφιντέρσκι, έφτασε τα τέσσερα γκολ, όσα έχουν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές, και είναι ένα πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο 23χρονος επιθετικός είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ, τα υπόλοιπα οκτώ τα έχουν βάλει οκτώ διαφορετικοί παίκτες.

Ένας από αυτούς είναι πλέον και ο Στέφαν Σβαμπ, ο Αυστριακός μέσος, που μέχρι τώρα έδινε μόνο ασίστ. Ο 30χρονος Σβαμπ έχει τέσσερις ασίστ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα υπολογίζοντας και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχει επτά ασίστ και δύο γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά τρία γκολ, έτσι έχει βάλει έξι στα δύο τελευταία, από τότε που ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία, όλα εκτός έδρας μάλιστα. Έξι είχε βάλει όλα κι όλα στα πρώτα πέντε παιχνίδια του με τον Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ