Τα επτά πρόσωπα της Superleague

Τα επτά πρόσωπα της Superleague

Οχτώ αγωνιστικές στο εφετινό πρωτάθλημα και ήδη υπάρχουν παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους με τις εμφανίσεις τους.

Σιγά-σιγά οδεύουμε προς τα μέσα του Νοέμβρη, με τις ομάδες να κάνουν ένα… διάλλειμα αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω και των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν περάσει οι πρώτες 8 αγωνιστικές και ήδη έχουμε ένα σημαντικό δείγμα από όλους τους παίκτες. Βέβαια, κάποιες ομάδες έχουν λιγότερα ματς στα πόδια τους, με την πανδημία του κορωνοϊού να ορίζει τις εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν πρόσωπα στην Superleague που έχουν ξεχωρίσει, αφήνοντας το στίγμα τους με τις επιδόσεις τους. To10.gr σας παρουσιάζει τους «7» κερδισμένους των εφετινών αναμετρήσεων, που έχουν κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις τους.

Αχμέντ Χασάν: Κέρδισε το σεβασμό όλων

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Αχμέντ Χασάν μέχρι και το 2023. Ο Αιγύπτιος παρέμεινε κάτοικος Λιμανιού, δικαιώνοντας τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την επιλογή τους.

Ο 27χρονος φορ έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Χασάν να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό όλων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εκτιμά απεριόριστα, με τον Αιγύπτιο να πηγαίνει από… γκολ σε γκολ. Μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει 4 τέρματα στην Superleague, σε μόλις 15 προσπάθειες. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον σκόρερ, πίσω μόνο από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Χασάν σκοράρει και δημιουργεί με μεγάλη ευκολία, έχοντας και δύο ασίστ στο τρέχον πρωτάθλημα. Ο 27χρονος κερδίζει με το σπαθί του τη θέση στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα, ενώ έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τελευταία τρία ματς της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης : Χασάν και... Χασάν (vids) - to10.gr

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Παίρνει πάνω του την ΑΕΚ

Ήρθε στην ΑΕΚ ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έχει κάνει τον Μάσιμο Καρέρα να αλλάξει άποψη. Ο Ιρανός τείνει να γίνει ο πρώτος φορ της Ένωσης, με τον Ιταλό τεχνικό να τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο Καρίμ έχει πάρει από το… χεράκι την Ένωση σε αρκετές περιπτώσεις, δείχνοντας πως η θέση του βασικού φορ του ανήκει. Σε ορισμένα ματς, ο Ανσαριφάρντ δε διστάζει να… θυσιαστεί και να μεταφερθεί στα άκρα της επίθεσης για το καλό της ομάδας, ενώ έχει δώσει τη λύση σε σημαντικούς αγώνες.

Ο 30χρονος σκόραρε στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ χάρισε το τρίποντο στην αναμέτρηση των Ζωσιμάδων με τον ΠΑΣ. Ο Ανσαριφάρντ «κουμπώνει» στα συστήματα και το παιχνίδι του Καρέρα, με τη νέα του… ελληνική περιπέτεια να έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Ιρανός φορ έχει δώσει στην ΑΕΚ και μια πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Καρίμ έχει βάλει τη… σφραγίδα του στην Ένωση και δείχνει πως μπορεί να ηγηθεί της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα.

ΑΕΚ : Τρίτο γκολ του Ανσαριφάρντ κόντρα στον ΠΑΟΚ (vids) - to10.gr

Στέφαν Σβαμπ: Ο… mister ασίστ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε ένα εργαλείο για το χώρο του κέντρου και το βρήκε στο πρόσωπο του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ραπίντ Βιέννης και έχει προλάβει να απλώσει τις… αρετές του στον αγωνιστικό χώρο.

Ήρεμος και με… φαρμακερό αριστερό πόδι, προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στο παιχνίδια της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία. Ουσιαστικά, ο πρώην άσος της Ραπίντ Βιέννης τα κάνει όλα και συμφέρει.

Ο 30χρονος χαφ βοηθάει τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι των «ασπρόμαυρων». Ο Αυστριακός παίκτης δίνει λύσεις στο επιθετικό τρίτο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τη δημιουργική του ικανότητα. Ο Σβαμπ κυριαρχεί στον τομέα των ασίστ, έχοντας μοιράσει μέχρι στιγμής 4 τελικές πάσες στο εφετινό πρωτάθλημα. Ασφαλώς, ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται πρώτος στις ασίστ στην Super league, με τον Κώστα Φορτούνη να τον ακολουθεί με 3.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ : Ο Σβαμπ έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο (vid) - to10.gr

Μπρούνο Γκάμα: Οδηγεί τον Άρη

Ο Άρης τα πάει περίφημα στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα, με τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία να έχει… ονοματεπώνυμο. Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ οδηγεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τις εμφανίσεις του να είναι… κυριαρχικές.

Σε 6 ματς στην Superleague, ο 32χρονος παίκτης έχει προλάβει να σημειώσει 3 γκολ και 2 ασίστ, με το παιχνίδι της ομάδας του Άκη Μάντζιου να περνάει κατά κύριο λόγο από τα πόδια του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει χαρίσει τρία τρίποντα στους «κίτρινους» και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Άρη στα πρώτα ματς της εφετινής κούρσας.

Άρης – Απόλλων Σμύρνης : Το γκολ του Γκάμα (vid) - to10.gr

Δημήτρης Πινακάς: Ο… ζωγράφος της ΑΕΛ

Μετά από 6 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΛ έχει σημειώσει μόλις 5 γκολ. Τα 4 τέρματα φέρουν την… υπογραφή του Δημήτρη Πινακά.

Ο 19χρονος παίκτης εξελίσσεται σε… ζωγράφο των «βυσσινί», βγάζοντας μάτια στις πρώτες αναμετρήσεις της Superleague.

Δε θα ήταν υπερβολή, να σημειώσουμε πως είναι η αποκάλυψη της εφετινής Superleague. Μόλις στα 19 του χρόνια, ο νεαρός φορ είναι το κεντρικό πρόσωπο της Λάρισας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου του προσέφερε την ευκαιρία και αυτός την άρπαξε από τα… μαλλιά.

Ο Δημήτρης Πινακάς, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της θεσσαλικής ομάδας, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βυσσινί μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και δείχνει πως είναι το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ.

Πινακάς : Ο… ζωγράφος της ΑΕΛ (vids) | to10.gr

Γιώργος Παμλίδης: Πασάς στα Γιάννενα

Ο Γιώργος Παμλίδης έχει πάρει στις… πλάτες του τον ΠΑΣ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα των Ιωαννίνων.

Στα 26 του χρόνια, ο Έλληνας εξτρέμ εντυπωσιάζει με τη φανέλα του ΠΑΣ, με τον Παμλίδη να τα πηγαίνει περίφημα τόσο στον τομέα των γκολ, όσο και στον τομέα των ασίστ.

Σε 7 ματς στην εφετινή Superleague, ο εξτρέμ της ομάδας του Γιαννίκη μετράει 3 γκολ σε 15 προσπάθειες, ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο 26χρονος παίκτης βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις, έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις και είναι ο… άσος του «Άγιαξ» της Ηπείρου.

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα : Άνοιξε το σκορ ο Παμλίδης, ακυρώθηκε γκολ του Ουάρντα (vids) | to10.gr

Θεοδόσης Μαχαίρας: Το… αύριο της ΑΕΚ

Ο 20χρονος είναι το μέλλον της Ένωσης. Ο Μάσιμο Καρέρα εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητές του, μονιμοποιώντας τον στην πρώτη ομάδα.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας παίρνει τις ευκαιρίες του, έχοντας ήδη τρεις εμφανίσεις στην τρέχουσα Superleague. Ο νεαρός εξτρέμ δε δείχνει κανένα φόβο στο παιχνίδι του και δε διστάζει να πάρει προσπάθειες στα ματς της ΑΕΚ.

Ήρεμος και με τα πόδια στη… γη, έχει κάνει το ξεπέταγμα του, με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» να ποντάρουν πολλά στις ικανότητες του. Έχει καταγράψει μια ασίστ στο ματς με τη Λαμία και είναι η… ελπίδα των ακαδημιών της Ένωσης.

Θεοδόσης Μαχαίρας : Το παιδί που γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο - to10. gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ