Λάζαρε, δεύρο έξω (vids)

Λάζαρε, δεύρο έξω (vids)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το γκολ που έψαχνε απέναντι στον Παναθηναϊκό, άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Ατρομήτου και ψάχνει τη δεύτερη… Ανάστασή του.

Ο Ατρόμητος έκανε την έκπληξη της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Περιστερίου «άλωσε» το ΟΑΚΑ με το «χρυσό» γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και πέτυχε την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γκολ που έβαλε ο διεθνής άσος ήταν σημαντικό όχι μόνο γιατί βοήθησε τον Ατρόμητο να πάρει το διπλό, αλλά και γιατί ήταν το 40ο γκολ που σκοράρει στην Superleague. Ο Λάζαρος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Ατρομήτου και… 40άρησε. Παράλληλα, έδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να επιστρέψει στο επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ που πετυχαίνει ο Χριστοδουλόπουλος απέναντι στο Τριφύλλι, το οποίο είχε «πληγώσει» επίσης άλλες δύο φορές όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, είχε σκοράρει ένα γκολ στην ήττα της Ενωσης από τον Παναθηναϊκό με 3-2 στις 2 Απριλίου του 2017 (26η αγωνιστική), ενώ είχε πετύχει το γκολ της νίκης στο 1-0 της ΑΕΚ επί του Τριφυλλιού στις 21 Μαΐου του 2017. Εκείνο το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο των πλέι οφ. Τρία γκολ κόντρα στους Πράσινους από τον Λάζαρο, που δεν πανηγύρισε το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Διούδη, σεβόμενος όσα έζησε όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Η πιο παραγωγική σεζόν του Λάζαρου ήταν η 2017-2018, όταν βοήθησε την ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε 27 αγώνες στη Superleague, έχοντας 7 γκολ. Πολλά από αυτά έδωσαν σημαντικές νίκες στην Ενωση και ήταν ουσιαστικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λάζαρος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό, πριν από μερικά χρόνια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ την τελευταία διετία φόραγε τα χρώματα του Ολυμπιακού. Στο μεγάλο λιμάνι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε ο ίδιος και οι φίλοι των Πειραιωτών, αφού τραυματίστηκε σοβαρά. Τη δεύτερη χρονιά έπαιξε μόλις σε 6 ματς πρωταθλήματος, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Την πρώτη είχε 17 ματς και 4 γκολ.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε σκοράρει 8 φορές, με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού είχε 15 γκολ και με την ΑΕΚ είχε 12 τέρματα.

Το γκολ που πέτυχε προχθές απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως προαναφέραμε, ήταν το πρώτο του με τη φανέλα του Ατρομήτου και συνολικά 40ο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ