Oι 13 διεθνείς του Ολυμπιακού απλώνονται σε δύο ηπείρους

Oι 13 διεθνείς του Ολυμπιακού απλώνονται σε δύο ηπείρους

Αδειάζει ο Ρέντης. Φιλικό με τον Ατρόμητο την Παρασκευή.

Ούτε ένας, ούτε δύο. Δεκατρείς διεθνείς ποδοσφαιριστές έχει ο Ολυμπιακός και σε αυτό το «προσκλητήριο». Η μισή του ομάδα θα απουσιάζει από αύριο στον Ρέντη. Και θα ήταν 14 αν δεν προέκυπτε το θέμα του Ουσεϊνού Μπα, που ελέω covid μένει στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα; Έφυγαν ήδη σήμερα οι Κρίστινσον (Ισλανδία), Ντρέγκερ (Τυνησία), Σεμέδο (Πορτογαλία), Ραντζέλοβιτς (Σερβία), Χασάν (Αίγυπτος), Ελ Αραμπί (Μαρόκο), Σισέ (Σενεγάλη) και Καμαρά (Γουινέα) για τις χώρες τους προκειμένου να ενταχθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Και είναι φυσικά και οι «δικοί» μας: Βρουσάι, Τζολάκης, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας (Ελλάδα, Κ19, Κ21 και Ανδρών).

Ο Πέδρο Μαρτίνς από αύριο ως και την Πέμπτη έχει προγραμματίσει μόνο πρωινές προπονήσεις. Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός θα δώσει στον Ρέντη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Τι ψάχνει ο Πορτογάλος σε αυτό το διάστημα; Να εκμεταλλευθεί το timing για να φρεσκάρει μια σειρά από βασικούς που μένουν στη βάση τους (Ραφίνια, Χολέμπας, Εμβιλά, Βαλμπουενά). Να βοηθήσει τους Σουντανί, Λοβέρα, Μπα, Τιάγκο Σίλβα, Πέπε και Μπρούμα να βρουν τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό που δεν διαθέτουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Και βέβαια να πάνε όλα καλά ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας όταν και σταδιακά θα αρχίσουν οι διεθνείς να επιστρέφουν.

Το επόμενο ματς του Ολυμπιακού είναι με τον Παναθηναϊκο (21/11) για το πρωτάθλημα. Υπολογίζεται όπως και την προηγούμενη φορά ότι επί της ουσίας όλο το ρόστερ θα είναι διαθέσιμο μόλις την παραμονή του ματς.

Ο λόγος; Πέρα από το πρόγραμμα των αγώνων, οι αντικειμενικές δυσκολίες της εποχής με τα lockdown το οποίο τα συναντάς σε πολλές χώρες της Ευρώπης και με τις πτήσεις να είναι περιορισμένες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ