ΑΕΚ : Δε θα γίνει ούτε η σημερινή προπόνηση

ΑΕΚ : Δε θα γίνει ούτε η σημερινή προπόνηση

Ούτε σήμερα (10/11) θα βρεθούν στα Σπάτα οι παίκτες της ΑΕΚ, με την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» να μην πραγματοποιείται. Απολύμανση στο προπονητικό και στα γραφεία και νέα τεστ Covid αύριο (11/11).

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» την ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, καθώς μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στην ομάδα 16 κρούσματα. Πρόκειται για 8 παίκτες, αλλά και 8 μέλη του τιμ.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα δε θα πραγματοποιηθεί, με τον κορωνοϊό να ορίζει τις εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Από τη στιγμή που η Ένωση επέστρεψε από την Ουκρανία, δεν έχει γίνει καμία προπόνηση, ενώ να σημειωθεί πως αργά το βράδυ θα γίνει εκ νέου απολύμανση του χώρου που θα είναι και η δεύτερη.

Στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε απολύμανση, ενώ αύριο (11/8, 08:00) θα περάσουν άπαντες από νέα τεστ Covid-19. Έτσι, η ώρα της αυριανής προπόνησης θα καθοριστεί από το πότε θα έχουν τα αποτελέσματα των τεστ στα χέρια τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Μετά τα Σπάτα, το κλιμάκιο με το οποίο συνεργάζεται η ΑΕΚ ,θα μεταβεί και στα γραφεία της Ένωσης για τα αντίστοιχα τεστ όσων μετείχαν στην αποστολή για το ματς με τη Ζόρια στην Ουκρανία.

Το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου βρίσκεται σε  επικοινωνία και με τα 16 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχουν βρεθεί θετικοί και είναι απομονωμένοι, και τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ