Με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο του θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Παναιτωλικός. Ο Ελληνας τεχνικός βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο και μάλιστα η απογευματινή προπόνηση των Καναρινιών πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του «Κολοσσού».
Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι ο 44χρονος μπορεί να επαναφέρει τον Παναιτωλικό στο δρόμο των επιτυχιών και να τον ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Δέλλας τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο του Αγρινίου.
Ο 44χρονος προπονητής επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, στην οποία βρισκόταν από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2019. Οι Αγρινιώτες, μετά το διαζύγιο με τον Μάκη Χάβο, επιστρέφουν σε μια δοκιμασμένη λύση και αφήνουν στην άκρη την αγορά του εξωτερικού, αφού προτίμησαν έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
LIVE: Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός για τη 17η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports 1.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ το πρόγραμμα εκγύμνασης αναβλήθηκε λόγω της δυνατής χιονόπτωσης.
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης προτίμησε την αβεβαιότητα του εξωτερικού από την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Επειδή δεν είναι πρώτος, στο Τριφύλλι πρέπει να προβληματιστούν από το φαινόμενο.
Συγκλονίζει ο Μολό: «Παίζω τη ζωή μου στον Παναθηναϊκό»
Παρότι του ασκήθηκε κριτική, ο Γιοάν Μολό δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του στον Παναθηναϊκό, δηλώνοντας δικαιωμένος, εν όψει και της αναμέτρησης με τον Άρη.