«Η Μπράγκα αγόρασε Φιγκέιρας με 1.200.000 €»

«Η Μπράγκα αγόρασε Φιγκέιρας με 1.200.000 €»

Με κανονική μεταγραφή απέκτησε τον Ντιόγκο Φιγκέιρας η Μπράγκα, σύμφωνα με τη «Record». Συμβόλαιο 4,5 χρόνων υπογράφει ο 26χρονος μπακ.

Οριστική είναι η μετακίνηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, από τον Ολυμπιακό στην Μπράγκα. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο, η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα δεν αποκτά ως δανεικό τον 26χρονο μπακ, αλλά με κανονική μεταγραφή!

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η Μπράγκα πλήρωσε 1,2 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον Φιγκέιρας. Ενώ από την πλευρά του ο παίκτης συμφώνησε ήδη να υπογράψει συμβόλαιο 4,5 χρόνων με την ομάδα της πατρίδας του. Επιστρέφοντας να παίξει ποδόσφαιρο στη χώρα του μετά το 2012, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από την Πάκος Φερέιρα στη Σεβίλλη.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας, καθώς ήδη ο Φιγκέιρας βρίσκεται καθ’ οδόν προς το νέο του σπίτι. Εκεί όπου θα συναντήσει έναν ακόμη παίκτη προερχόμενο από τον Ολυμπιακό. Τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος αγωνίζεται στον πορτογαλικό σύλλογο δανεικός από τους Ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ