ΠΑΟΚ : Οκτώ ματς σε 29 μέρες και ο καθοριστικός Δεκέμβρης

ΠΑΟΚ : Οκτώ ματς σε 29 μέρες και ο καθοριστικός Δεκέμβρης

Με την επιστροφή από τη διακοπή για τις εθνικές, ο ΠΑΟΚ καλείται να ανταποκριθεί σε ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα που ειδικά τον Δεκέμβριο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την χρονιά του.

Το finish του ΠΑΟΚ στην πρώτη παρτίδα απανωτών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν ιδανικό. Τρεις νίκες, δύο για τη Super League και μία για το Europa League οι οποίες τον κρατούν δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα αποτέλεσαν και το καλύτερο ξεκίνημα για τον Πάμπλο Γκαρσία που διαδέχτηκε ξαφνικά τον Αμπέλ Φερέιρα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Ο Ουρουγουανός έδειξε με το… καλημέρα ότι θα βάλει τη σφραγίδα του, αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά. Και για εκείνον αλλά και για την ομάδα που στο αμέσως επόμενο διάστημα θα παίξει τη χρονιά της.

Με την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ μπαίνει και πάλι στο αναγκαίο τρυπάκι του Πέμπτη – Κυριακή, μόνο που αυτή τη φορά, τα περιθώρια για λάθη είναι από ελάχιστα έως μηδενικά. Ο Δικέφαλος θα δώσε οκτώ ματς σε 29 μέρες μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές και σε αυτά περιλαμβάνονται δύο ντέρμπι με Άρη και Παναθηναϊκό και κρίσιμα ματς για το Europa League, με τον Δεκέμβρη να είναι ιδιαίτερα καθοριστικός.

Η αρχή θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον αξιόμαχο και ιδιαίτερα επικίνδυνο φέτος ΠΑΣ Γιάννινα για να ακολουθήσει τέσσερις μέρες αργότερα το ταξίδι στην Ολλανδία για το παιχνίδι με την Αϊντχόβεν. Από εκεί θα ακολουθήσει νέο ταξίδι με προορισμό τη Λαμία για τη δέκατη αγωνιστική της Super League.

Στις 3 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για τρίτο σερί ματς εκτός έδρας, με την Ομόνοια στην Κύπρο, σε ένα must win παιχνίδι πιθανότατα για την ευρωπαϊκή του συνέχεια. Στις 6 του μηνός οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στην Τούμπα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια ακολουθούν τρία ματς που ίσως αλλάξουν όλη τη χρονιά για την ομάδα του Γκαρσία.

Αρχικά η Γρανάδα θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα στις 10 Δεκέμβρη και δεν αποκλείεται να θέλει νίκη ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί (στο χέρι του είναι να το έχει επιτύχει πριν από αυτό το ματς) ενώ ακολουθούν δύο ντέρμπι για το πρωτάθλημα. Με τον Άρη εκτός έδρας στις 13 του μηνός και με τον Παναθηναϊκό εντός, πέντε μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα φορτωμένο αλλά και απαιτητικό πρόγραμμα στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής του ΠΑΟΚ που κακά τα ψέματα, δεν είναι μαθημένος σε τέτοια πίεση. Ως προπονητής πάντα. Στο χέρι τους είναι όμως να δικαιώσουν τις προσδοκίες του κόσμου της ομάδας ο οποίος περιμένει πολλά από εκείνους μετά την περσινή κακή χρονιά. Η… αύρα Γκαρσία δείχνει ικανή να το καταφέρει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα «φωτιά» των 29 ημερών:

22/11 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

26/11 Αϊντχόβεν – ΠΑΟΚ

29/11 Λαμία – ΠΑΟΚ

3/12 Ομόνοια – ΠΑΟΚ

6/12 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

10/12 ΠΑΟΚ – Γρανάδα

13/12 Άρης – ΠΑΟΚ

20/12 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ