Μίσιτς : «Ο κορωνοϊός επηρέασε και την παραμονή μου στον ΠΑΟΚ»

Μίσιτς : «Ο κορωνοϊός επηρέασε και την παραμονή μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιόζιπ Μίσιτς αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ και στο πότε υπολογίζει πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για τη μετακίνησή του στην Κροατία.

Ο 26χρονος παίκτης δήλωσε πως και η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε την παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ υπογράμμισε πως ήταν επιθυμία του να μετακομίσει στην Ντιναμό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάστασή του και το πότε υπολογίζει να επιστρέψει στη δράση.

Ακολουθεί ένα μέρος όσων είπε στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr:

Πώς είσαι σήμερα, πότε πιστεύεις ότι θα επιστρέψεις πλήρως στο ποδόσφαιρο;

«Πραγματικά δεν ξέρω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Νιώθω καλά, δεν παραμέλησα τη φυσική μου κατάσταση αλλά χρειάζεται χρόνος ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που χρειάζεται για να παίξω στην Ντιναμό. Θα είναι σε μια εβδομάδα, έναν μήνα ή στο ξεκίνημα του υπολοίπου της σεζόν, είναι δύσκολο να το υποθέσω. Σε κάθε περίπτωση θα κάνω το καλύτερο για να μειώσω αυτήν την περίοδο όσο το δυνατόν περισσότερο».

Τι έγινε στις τελευταίες μέρες και ώρες της μεταγραφικής περιόδου;

«Η Ντιναμό με ήθελε πάρα πολύ και το ένιωσα αυτό σε κάθε συζήτηση. Αν οι δυο πλευρές το αποφάσιζαν, θα είχαμε συμφωνήσει γρήγορα. Στο τέλος συμφωνήσαμε σε όλες τις λεπτομέρειες και είμαι χαρούμενος για το ότι η υπόθεση εξελίχθηκε έτσι».

Για το ότι πίεσε ο ίδιος για την μεταγραφή η Ντιναμό:

«Ναι. Τους είπα ότι η επιθυμία μου ήταν να έρθω στο Ζάγκρεμπ. Στο τέλος αποδέχθηκαν τις επιθυμίες μου και η συζήτηση πήγε στη σωστή κατεύθυνση».

Για το ότι δεν έπαιξε στην Σπόρτινγκ:

«Η Σπόρτινγκ είναι ένα συγκεκριμένο κλαμπ, όπως ο ΠΑΟΚ, η Ντιναμό, η Όσιγιεκ, η Ριέκα. Είναι παντού διαφορετικά και χρειάζεται ένα «κλικ» για να πετύχεις. Δε θα μιλήσω για κάποιες από τις αιτίες γιατί η οπτική μου μπορεί να είναι διαφορετική από κάποιου άλλου. Είμαι εδώ τώρα σε ένα νέο ξεκίνημα, Χαρούμενος και γεμάτος ενθουσιασμό».

Για το αν είχε πρόβλημα με τους οπαδούς στη Σπόρτινγκ και στον ΠΑΟΚ:

«Είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί των δύο αυτών συλλόγων είναι γνωστοί για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν αλλά και για την πίεση που προέρχεται από όταν παίζεις μπροστά τους. Εγώ έπαιζα το καλύτερο που μπορούσα και αυτοί έκριναν αν ήταν αρκετά καλό. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους οπαδούς γιατί πάντα αναγνώριζαν ειλικρίνεια από μέρους μου εντός και εκτός γηπέδου. Ελπίζω να μείνει έτσι».

Για την υπόθεση με τον ΠΑΟΚ που ήθελε να τον αγοράσει, αλλά το θέμα δεν προχώρησε:

«Ο κορωνοϊός άλλαξε πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, πιθανότατα επηρέασε και τη δική μου υπόθεση. Αλλά όταν μία πόρτα κλείνει, μία άλλη ανοίγει. Αυτές του Μάξιμιρ άνοιξαν για μένα και πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι χαρούμενος που η κατάσταση εξελίχθηκε έτσι. Οι στιγμές από τη Θεσσαλονίκη θα μείνουν αιωνίως στη μνήμη μου».

Για τις διαφορές της Ντιναμό με Σπόρτινγκ και ΠΑΟΚ:

«Είναι ίση. Δε βλέπω ότι μία από αυτές τις ομάδες θα ήταν φαβορί έναντι των άλλων. Είναι ένα είδος της ανώτερης μέσης τάξης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οποιοδήποτε αβαντάζ θα ήταν λόγω συνθηκών. Το Μάξιμιρ μπορεί να έχει γοητεία αλλά είναι ξεπερασμένο γήπεδο. Σήμερα, αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός, οι υποδομές είναι προτεραιότητα».

Για την η επιστροφή στο κροατικό πρωτάθλημα που θεωρείται κατώτερης δυναμικότητας από το ελληνικό και το πορτογαλικό:

«Επανέρχομαι στο θέμα των υποδομών. Πώς να είσαι ανταγωνιστικός με τέτοιες λίγκες έχοντας ένα μόνο πραγματικό στάδιο; ΟΚ, η Όσιγιεκ χτίζει το δικό της γήπεδο που θα της δώσει φτερά αλλά τι γίνεται με τις άλλες ομάδες. Αν βάλεις ένα παιχνίδι του κροατικού πρωταθλήματος σε γήπεδα όπως της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, αμφιβάλλω αν κανείς δει τη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ