Το μπάτζετ, ο… φευγάτος Ουζουνίδης και ο αντικαταστάτης του!

Το μπάτζετ, ο… φευγάτος Ουζουνίδης και ο αντικαταστάτης του!

Κρίσιμες στιγμές για τον Παναθηναϊκό, με τον Ουζουνίδη να βρίσκεται κοντά στην έξοδο και τους Πράσινους να έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για τον επόμενο προπονητή. Τα σενάρια για Τσιώλη και Αναστασίου!

Ο Παναθηναϊκός διάγει τις πιο κρίσιμες στιγμές της φετινής χρονιάς και όπως όλα δείχνουν, η συνέχεια αναμένεται ακόμη χειρότερη. Με το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη να είναι στον αέρα και τις πιθανότητες αποχώρησής του να είναι περισσότερες από ποτέ. Καθώς όπως φαίνεται, δύσκολα θα αλλάξει κάτι σχετικά με το φλέγον θέμα του μπάτζετ.

Οι επόμενες δύο ημέρες, όταν και ολοκληρώνεται και η μεταγραφική περίοδος, είναι οι πιο κρίσιμες και αυτές θα κρίνουν τα πάντα, αναφορικά με το ποιος θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της σεζόν. Με τον Ουζουνίδη να έχει δηλώσει από την Παρασκευή ότι εάν η διοίκηση Αλαφούζου δεν πάρει πίσω ή δεν αναπροσαρμόσει το «πλάνο διάλυσης», όπως ο Ελληνας τεχνικός χαρακτήρισε τη νέα μείωση του μπάτζετ, για τον ίδιο δεν υπάρχει μέλλον στον σύλλογο.

Από το πρωί της Τρίτης to10.gr αποκάλυψε την αμετακίνητη στάση του Γιάννη Αλαφούζου στο θέμα της μείωσης του κόστους του ποδοσφαιρικού τμήματος στα 4 εκατ. ευρώ. Στάση που δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν έχει διάθεση να εισακούσει τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή (Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο). Γεγονός που όπως φαίνεται θα επιφέρει σημαντικές εξελίξεις. Με τον Ουζουνίδη να ετοιμάζεται για την έξοδο…

Βεβαίως, η θέση του Ουζουνίδη είναι γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες. Αλλά το ίδιο ισχύει και για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ δεν διαψεύδει ότι έχει ήδη κάνει προεργασία στο θέμα του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ουζουνίδη, εφόσον κάνει πράξη την απειλή του για παραίτηση. Με το όνομα του Σάκη Τσιώλη να ακούγεται έντονα εδώ και αρκετό καιρό.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες προέκυψε και σενάριο που θέλει τον πρώην προπονητή του Τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου, να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Πράσινους. Ωστε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και να δουλέψει κατά βάση με τα παιδιά της ακαδημίας και κάποιους έμπειρους που θα παραμείνουν στο ρόστερ. Πλάνο που θα ισχύσει και σε περίπτωση που «εκλεκτός» είναι ο Σάκης Τσιώλης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ