Ο Πάμπλο Γκαρσία φτιάχνει τον δικό του ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία φτιάχνει τον δικό του ΠΑΟΚ

Μέχρι τα Χριστούγεννα το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα αξιολογηθεί από τον Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια θα καταθέσει την έκθεση του στην διοίκηση της ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή θα γίνει σκανάρισμα για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

 Ο ΠΑΟΚ έως τις εορτές των Χριστουγέννων θα δώσει ακόμη εννέα επίσημα παιχνίδια (έξι στο πρωτάθλημα και τρία στο Europa League) και θα πρέπει η ομάδα να είναι έτοιμη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα, προκειμένου να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας έως τις γιορτές και να προκριθεί στους «32» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η διακοπή στο πρωτάθλημα θα δώσει την ευκαιρία στον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες που έχει η ομάδα προκειμένου να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη. Αυτή είναι η πρώτη και η πιο σημαντική δουλειά που έχει να κάνει ο τεχνικός του Δικεφάλου, ο οποίος αναζητά από την πρώτη ημέρα τα ηνία της ομάδας την καθημερινή βελτίωση της.

Ο Γκαρσία το επόμενο διάστημα αναμένεται να περάσει όλους τους παίκτες του από ιερή εξέταση. Ο 43χρονος τεχνικός θα πρέπει να αξιολογήσει το ρόστερ του και στη συνέχεια να καταθέσει την έκθεση του στην διοίκηση για ελλείψεις που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θέλει να αδικήσει κανέναν ποδοσφαιριστή και σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε όλους για να δείξουν αν δικαιούνται να φορούν την «ασπρόμαυρη» φανέλα, είτε μέσα από τα επίσημα παιχνίδια, είτε από μέσα από τις προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά.  Στο διάστημα των Χριστουγέννων ο Γκαρσία θα καταθέσει την έκθεση του στην διοίκηση, ενώ αναμένεται να μιλήσει και με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Όλαφ Ρέμπε.

Την ίδια ώρα ο Γερμανός παράγοντας του ΠΑΟΚ θα ετοιμάζει την δική του λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Ρέμπε έχει ξεκινήσει το σκανάρισμα προκειμένου να βρει εν μέσω της πανδημίας τους παίκτες που θα ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού που θέλουν στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιοπόδαρου οπισθοφύλακα, αλλά και ενός χαφ με την προϋπόθεση ότι θα αδειάσει μια θέση στη μεσαία γραμμή. Ο Έντερσον Εσίτι είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει όλες τις πιθανότητες στο να μην συνεχίσει από τη νέα χρονιά στην Τούμπα. Αρκεί βέβαια να βρεθεί ο ομάδα που θα θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του δυναμικού ποδοσφαιριστή.

Σε μια τέτοια περίπτωση στον ΠΑΟΚ θα κινηθούν για την απόκτηση χαφ με εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κουμπώνουν με τους άλλους τρεις. Οι Ασπρόμαυροι θέλουν έναν ποδοσφαιριστή που θα διαθέτει ταχύτητα και θα είναι ένα σύγχρονο «box to box» χαφ. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερες λύσεις στα χαφ γιατί τα παιχνίδια θα είναι πολλά και δυσκολότερα.     

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ