ΠΑΟΚ : Επιστρέφουν και στρώνονται στη δουλειά

ΠΑΟΚ : Επιστρέφουν και στρώνονται στη δουλειά

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του να ρίχνουν το βάρος σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού που χρειάζονται βελτίωση.

Μετά το τριήμερο ρεπό που ήταν απαραίτητο για την ψυχική και σωματική τους ξεκούραση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι συνεργάτες του εκτός από την φυσική κατάσταση θα δουλέψουν και σε κάποια άλλα κομμάτια τα οποία χρειάζονται επειγόντως βελτιώσει προκειμένου η ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστεί καλύτερη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει να μειώσει τα νεκρά διαστήματα που έχει η ομάδα του σε κάθε παιχνίδι και τα οποία εκμεταλλεύονται οι αντίπαλες ομάδες.

Οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να βελτιωθούν και στις στημένες μπάλες με τρανό παράδειγμα το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ότι κατάφερε να δημιουργήσει επιθετικά, όπως το γκολ του Τσιλούλη ήταν από την κακή συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στις στατικές φάσεις.

Πέρα από τη βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς, ο 43χρονος προπονητής θέλει να τσεκάρει τις διαθέσιμες λύσεις για κάθε θέση. Ο Δικέφαλος μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων έχει συνεχόμενα παιχνίδια με τον «Τσε» να θέλει να έχει μια σφαιρική άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ