Ολυμπιακός : Ο καθοριστικός παράγοντας Οτζίτζα

Ολυμπιακός : Ο καθοριστικός παράγοντας Οτζίτζα

Ο Όσκαρ Γκαρθία σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Βέλγου στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Γιατί ο Οτζίτζα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός και ποιο είναι το ενθαρρυντικό μήνυμα που έστειλε ο έμπειρος μέσος.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη το απόγευμα της Κυριακής, σ’ ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται μόνο τη νίκη μετά την απώλεια βαθμών στην Τρίπολη και ο τεχνικός των πρωταθλητών, Όσκαρ Γκαρθία καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής.

Ο Καταλανός προπονητής κάνει σκέψεις για αρκετές αλλαγές και μια εξ αυτών αφορά την χρησιμοποίηση του Οτζίτζα Οφόε στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων. Ο Βέλγος έπαιξε σαν αλλαγή στο ματς με τον  Αστέρα κι έδειξε πως είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, γεγονός που ικανοποίησε τον  Γκαρθία. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Καταλανός προπονητής των πειραιωτών σκέφτεται να βάλει βασικό τον έμπειρο μέσο και ο Οτζίτζα μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.

Ο Γκαρθία θέλει να δώσει ενέργεια και φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή της ομάδας του, διακρίνοντας πως η έλλειψη των συγκεκριμένων στοιχείων ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα. Ο Οτζίτζα είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους στη δημιουργία και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Βέλγος δεν είχε αγωνιστεί στο ματς Κυπέλλου με την Ένωση. Μπορεί να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Ο Γκαρθία θα μιλήσει με τον Οτζίτζα δείχνοντας του πόσο υπολογίζει πάνω του, όχι μόνο για τον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά για όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Βέλγος μέσος λοιπόν μπορεί να είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στο Φάληρο, παίζοντας δίπλα στον Ρομαό. Το καλό νέο για τους πειραιώτες είναι ότι ο Οτζίτζα έλεγε στους συμπαίκτες του πως αισθάνεται πολύ καλά και ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ