Έξαλλος ο Ζαμπά : «Να πληροφορείστε καλύτερα, είχα κορωνοϊό» (Pic)

Έξαλλος ο Ζαμπά : «Να πληροφορείστε καλύτερα, είχα κορωνοϊό» (Pic)

Ο Λεό Ζαμπά με σχόλιό του στα social media απάντησε στα όσα λέγονται για εκείνον τονίζοντας πως για δύο εβδομάδες έμεινε σπίτι λόγω κορωνοϊού και πλέον δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει.

Ξέσπασε στα social media ο Λεό Ζαμπά για την κριτική που δέχεται. Ο Βραζιλιάνος με σχόλιό του τόνισε ότι ήταν εκτός για δύο εβδομάδες λόγω κορωνοϊού και πλέον φορτσάρει για να επιστρέψει ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Όσα έγραψε:

«Πριν γράψετε κάτι για εμένα ή κάποιον άλλον παίκτη, θέλω να προσπαθήσετε να πληροφορείστε καλύτερα! Δεν νοιάζομαι για την κριτική που δέχομαι γιατί ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Τη μία μέρα είσαι ο καλύτερος και την άλλη ο χειρότερος.

Θέλω να ξέρετε -όμως- πως ήμουν κλεισμένος στο σπίτι εδώ και δύο εβδομάδες επειδή βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό και επέστρεψα στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν ρεπό, εγώ γυμναζόμουν σκληρά για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Νομίζετε πως είμαι χαρούμενος; Φυσικά και όχι!

Η ευχαρίστησή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και από την αρχή του καλοκαιριού, προσπαθούσα να πάω κάπου αλλού για να είμαι ξανά χαρούμενος. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και τελικά, έμεινα στον ΠΑΟΚ.

Θα δώσω τη ζωή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω ξανά στην δράση και να γίνω ο Λέο που γνωρίσατε και αγαπήσατε. Δυστυχώς έχω πληγωθεί πολύ με αυτά που διαβάζω. Έχω οικογένεια και πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος! Σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ