«Απέρριψε πρόταση από τη Ρωσία ο Ρέις, ήθελε μόνο Ολυμπιακό»

«Απέρριψε πρόταση από τη Ρωσία ο Ρέις, ήθελε μόνο Ολυμπιακό»

Πρόταση από την Ρωσία απέρριψε ο Ματέους Ρέις, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρίο Άβε.

Ήταν ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο η υπόθεση του δεν έφτασε ποτέ στο τελικό στάδιο. Ο λόγος για τον Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ρίο Άβε, ήταν μία από τις περιπτώσεις που εξέτασαν οι ερυθρόλευκοι, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει το δικό του «οκ» για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ρέις έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ωστόσο η πίεση δεν απέδωσε καρπούς, καθώς η πορτογαλική ομάδα ήταν ανένδοτη, με τις δύο ομάδες να μη φτάνουν ποτέ στην οριστική συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Σίλβα Κάμπος, μίλησε για την υπόθεση του Ρέις και ανέφερε πως ο 25χρονος απέρριψε πρόταση από την Ρωσία, καθώς ήθελε να μετακομίσει μονάχα στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Μάλιστα, η πρόταση της ρωσικής ομάδας ήταν διπλάσια από εκείνη των Πειραιωτών.

«Του ήρθε πρόταση από την Ρωσία αλλά δεν δέχτηκε. Ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα η πρόταση του ήρθε αφού έκλεισε η αγορά στην Ελλάδα, ενώ από οικονομικής άποψης ήταν διπλάσια σε σχέση με αυτήν που του έκανε ο Ολυμπιακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ