Παλεύει για Μπεμπέ η ΑΕΚ

Παλεύει για Μπεμπέ η ΑΕΚ

Η Ένωση επιχειρεί να φέρει στην Αθήνα τον Πορτογάλο εξτρέμ της Εϊμπάρ. Συμφωνία με τον Μπεμπέ, συνεχείς επαφές με τους Ισπανούς.

Το ναυάγιο στην υπόθεση του Βολκάν Σεν έφερε την ΑΕΚ σε αναζήτηση εξτρέμ, αφού φαίνεται πως η απόφαση για ενίσχυση των άκρων έχει κλειδώσει. Όπως είχατε διαβάσει τις προηγούμενες μέρες από to10.gr, πέραν του Σεν, στη λίστα της Ένωσης υπήρχε και μια δυνατή περίπτωση από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, που επίσης απασχολούσε. Και αυτή φαίνεται πως είναι ο Μπεμπέ της Εϊμπάρ, με τον 28χρονο εξτρέμ της ισπανικής ομάδας να έχει έρθει από χθες το βράδυ στο προσκήνιο.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει πεδίο συμφωνίας με την Εϊμπάρ προκειμένου να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι τον υψηλόσωμο ακραίο, θέτοντας και μια οψιόν αγοράς για το φινάλε της σεζόν, προκειμένου να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Με την πλευρά του παίκτη υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές και πλέον το όλο ζήτημα φαίνεται πως θα κριθεί από τις απαιτήσεις της Εϊμπάρ. Η οποία δεν είναι αρνητική στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αρκεί να καλυφθεί οικονομικά. Οι επαφές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα δείχνουν πως μέχρι το βράδυ θα υπάρξουν εξελίξεις, με την υπόθεση έτσι ή αλλιώς να ξεκαθαρίζει.

Φέτος ο Μπεμπέ έχει καταγράψει 9 συμμετοχές χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ, ενώ πλην της Εϊμπάρ έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις φανέλες των Κόρδοβα και Βαγιεκάνο. Κατά το παρελθόν έχει περάσει επίσης από τις Γκιμαράες, Μπενφίκα, Ρίο Άβε, Πάσος Φερέιρα, Μπενφίκα, ενώ το 2010 είχε αποκτηθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως επιλογή του Άλεξ Φέργκιουσον. Χωρίς να μπορέσει πάντως να στεριώσει στους «κόκκινους διάβολους» και να πάρει ευκαιρίες στην Αγγλία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ