«Ο Σεμέδο μπορεί να κοστίσει στη Λίβερπουλ 20 εκατ. ευρώ»

«Ο Σεμέδο μπορεί να κοστίσει στη Λίβερπουλ 20 εκατ. ευρώ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star», η Λίβερπουλ εξετάζει τον Ρούμπεν Σεμέδο για αντικαταστάτη των Γκόμεζ-Φαν Ντάικ και ετοιμάζεται να δώσει 20 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος του Γιούργκεν Κλοπ για την κάλυψη της θέσης του κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα. Το όνομα του σέντερ μπακ του Ολυμπιακού «παίζει» πολύ και στα αγγλικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται μια πρόταση από τους πρωταθλητές της Premier League, προσφέροντας στον Πορτογάλο πενταετές συμβόλαιο.

Τα δημοσιεύματα για τη συγκεκριμένη περίπτωση συνεχίζονται. Με τη «Daily Star» να αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η Λίβερπουλ εξετάζει τον Σεμέδο ως μία προσωρινή αντικατάσταση των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμες, οι οποίοι θα μείνουν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες (περίπου 8 ο πρώτος και 4 ο δεύτερος).

Με τη Λίβερπουλ να φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός. Δηλαδή 20 εκατομμύρια ευρώ, για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο στόπερ των «ερυθρόλευκων». Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι Άγγλοι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα:

«Παρότι μπορεί να μην είναι η ιδεατή αντικατάσταση για τον Γιούργκεν Κλοπ, για το τραυματισμένο δίδυμο, του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και του Τζο Γκόμεζ, η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί ως μια προσωρινή επιλογή από τον Ιανουάριο, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Σεμέδο προέρχεται από τη Σπόρτινγκ, έχει περάσει από τη Βιγιαρεάλ και μπορεί να κοστίσει 20.000.000 ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ