Το ξεχωριστό βίντεο του Ολυμπιακού : «Στοχεύουμε ψηλά κάθε μέρα»

Το ξεχωριστό βίντεο του Ολυμπιακού : «Στοχεύουμε ψηλά κάθε μέρα»

Ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο στα social media με πρωταγωνιστή τον Πέδρο Μαρτίνς και έχοντας ως λεζάντα το εξής μήνυμα «Στοχεύουμε ψηλά κάθε μέρα».

Αυτή την εποχή υπάρχει διακοπή στη δράση των εθνικών πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι σύλλογοι σταμάτησαν να δραστηριοποιούνται στα social media.

Όπως και ο Ολυμπιακός. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προετοιμάζονται για τη δύσκολη συνέχεια, ξέροντας πως πρέπει να ανεβούν ένα… βουνό το επόμενο διάστημα. Με αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη Μάντσεστερ Σίτι, τον Άρη και τη Μαρσέιγ μέσα στον Νοέμβρη. Ματς τα οποία θα κρίνουν πολλά για την πορεία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι», μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο στα social media, θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Πως δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν όλους τους στόχους που έχουν τεθεί από το ξεκίνημα της χρονιάς. Σε ένα βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων, θα δείτε παρακάτω τον Μαρτίνς να δένει τα παπούτσια του και να βγαίνει στο γήπεδο για δουλειά. Για να διατηρήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και να τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Οι Πειραιώτες έχουν βάλει και την εξής λεζάντα στο βίντεό τους: «Στοχεύουμε ψηλά κάθε μέρα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ