Σενάριο για Μπιόρκαν και Ολυμπιακό (vid)

Σενάριο για Μπιόρκαν και Ολυμπιακό (vid)

Στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Μπόντο Γκλιμτ, Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν.

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια, παρά το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος ανοίγει σε 1,5 μήνα από τώρα. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν σε ένα από αυτά φαίνεται να έχουν βάλει στο μάτι τον Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν.

Πρόκειται για Νορβηγό αριστερό μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Μπόντο Γκλιμτ. Ο Μπιόρκαν είναι 22 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα 180 εκατοστά. Είναι διεθνής με την U21 της Νορβηγίας και έχει βγει από την ακαδημία της Μπόντο Γκλιμτ.

Εχει αγωνιστεί μόνο ως αριστερό μπακ, ενώ πέρσι έπαιξε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας 3 ασίστ. Φέτος, έχει ξεκινήσει βασικός και στα τρία ματς που έδωσε η ομάδα του στα προκριματικά του Europa League. Επίσης είναι διεθνής με την U21 της Νορβηγίας, έχοντας 11 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Το συμβόλαιό του με την Μπόντο Γκλιμτ ολοκληρώνεται στις 31/12 του 2021 και σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του, με τον Νορβηγό να είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ