ΠΑΟΚ : Το πλάνο για Βιεϊρίνια και η επιστράτευση Περέιρα

ΠΑΟΚ : Το πλάνο για Βιεϊρίνια και η επιστράτευση Περέιρα

Η αγωνιστική επάνοδος του Αντρέ Βιεϊρίνια καθυστερεί με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να μπαίνει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Την ίδια ώρα ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται να επιστρατεύσει τον Άντριαν Περέιρα καθώς έμεινε από μπακ ενόψει των παιχνιδιών που έρχονται.

Η απουσία του Δημήτρη Γιαννούλη (τραυματισμός συν κορωνοϊός) έφερε τον Αντρέ Βιεϊρίνια σε πρώτο πλάνο. Όμως η επιστροφή του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ θα καθυστερήσει και δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπορεί να επέστρεψε και επίσημα στον ΠΑΟΚ στις 22 Οκτωβρίου, όμως δεν μπόρεσε να ξεκινήσει προπονήσεις καθώς κόλλησε κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μπει αυτή τη βδομάδα στις προπονήσεις.

Ο 34χρονος έχει να κάνει κανονική προπόνηση με την ομάδα σχεδόν 4 μήνες και αυτό αποτυπώθηκε και στα εργομετρικά που έκανε και έδειξαν πως είναι πολύ πίσω από τους συμπαίκτες του. Όπως γίνεται αντιληπτό, έχει μείνει αρκετά πίσω, παρά τις ατομικές προπονήσεις, που έκανε όσο ήταν χωρίς ομάδα.

Ο Βιεϊρίνια ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος να μπει και πάλι στο γήπεδο για να παίξει. Δε μιλάμε να είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτό, αλλά τουλάχιστον να μπορεί να παίξει έστω και για ένα ημίχρονο. Ο Γκαρσία σκέφτεται να τον εντάξει σιγά – σιγά στην ομάδα και δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Ενώ στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα που είναι με την Λαμία στις 29 του μηνός ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (22/11) θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων στο γήπεδο της Τούμπας με τον Πάμπλο Γκαρσία να προβληματίζεται για τις επιλογές που έχει για την θέση του αριστερού μπακ. Η μετατόπιση των Λύρατζη και Ροντρίγκες στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης δεν απέδωσε με αποτέλεσμα ο «Ινδιάνος» να επιστρατεύει τον Αντριάν Νίλσεν Περέιρα. Ο Νορβηγός αμυντικός, εκτός από ένα 60λεπτο που αγωνίστηκε στο Βόλο, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του Αμπέλ Φερέιρα, όσο και αυτή του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, αποφάσισε να δει την περίπτωση του 21χρονου ποδοσφαιριστές και να τον βοηθήσει με απώτερο σκοπό να έχει άλλη μια εναλλακτική λύση για την αριστερή πλευρά. Έτσι λοιπόν εκτός από τις συζητήσεις που είχε μαζί του το τεχνικό τιμ έχει πέσει πάνω του προκειμένου να τον προετοιμάσει για την αναμέτρηση με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν θα τον χρησιμοποιήσει βασικό ή ως αλλαγή θα φανεί τις επόμενες ημέρες και μέσα από την διάθεση που θα δείξει στις προπονήσεις. Να θυμίσουμε πως ο Περέιρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Γκαρσία να ετοιμάζει για την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν τον Άνχελ Κρέσπο για την αριστερή πλευρά της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ