Ολυμπιακός : Δεν υπάρχει θέμα επιλογής για τον Μαρτίνς…

Ολυμπιακός : Δεν υπάρχει θέμα επιλογής για τον Μαρτίνς…

Το Σάββατο υποδέχεται τον ΠΑΟ, την Τετάρτη την Σίτι ενώ ακολουθούν απανωτά ματς σε Βικελίδης και Βελοντρόμ. Ο Πορτογάλος έχει έτοιμο τον προγραμματισμό αρκεί…

Ένα δυνατό φίνις στο 2020. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξέρει πως η ομάδα του με το… καλημέρα έχει μια τετράδα – φωτιά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Λογικά τα ματς με Σίτι και Μαρσέιγ είναι πιο καθοριστικά σε σχέση με αυτά κόντρα σε ΠΑΟ και Άρη.

Όπως και στη συνέχεια ο αγώνας με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη συγκριτικά με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που τον ακολουθεί. Για τον απλούστατο λόγο πως στην Ευρώπη δεν έχει παραπάνω ευκαιρίες. Τρία ματς τα αποτελέσματα των οποίων καθορίζουν την μοίρα του Ολυμπιακού. Αν θα είναι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ή στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ ή στο χειρότερο σενάριο… πουθενά. Στην Ελλάδα υπάρχει δρόμος και μάλιστα μακρύς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τις διαφορές, γνωρίζει όμως ακόμη καλύτερα και τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε όλα τα επίπεδα.

Τρίτη σεζόν πια στον πάγκο των Πειραιωτών ξέρει πως δεν γίνει εύκολα να επιλέξει. Για αυτό και ο στόχος του πάντα ήταν, και το πετυχαίνει, να έχει ένα δυνατό ρόστερ ικανό να αντέξει τέτοιες δυσκολίες στο πρόγραμμα, σαν αυτές που περιμένουν σε λίγες μέρες τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Δεν υπάρχει θέμα επιλογής λοιπόν για τον Μαρτίνς που έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό του για την τετράδα-φωτιά περιμένοντας όμως κάτι πολύ σημαντικό. Να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς υγιείς. Μακριά από τραυματισμούς και κορωνοϊό βεβαίως που στην προηγούμενη διακοπή «χτύπησε» τον Ολυμπιακό με τον Καμαρά να χάνει τα δύο ματς που δεν έπρεπε να χάσει, με Μαρσέιγ και Πόρτο, τον Μπα να μένει εκτός με Πόρτο και Σίτι και τον Σουντανί να χάνει τον αγώνα στην Πορτογαλία.

Ο Μαρτίνς περιμένει με αγωνία την επιστροφή των διεθνών για να… ρυθμίσει τις λεπτομέρειες. Πως θα παίξει με ΠΑΟ και Σίτι κατά σειρά. Προέχει βεβαίως ο ΠΑΟ και η αναγκαιότητα να έρθει το τρίποντο. Γιατί αναγκαιότητα; Μα γιατί παίζει με τον ΠΑΟ, δεν χρειάζεται και παραπάνω κίνητρο. Στο αιώνιο ντέρμπι υπάρχει μόνο ένα μόνο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και δεν μπορεί κανείς αγώνας να το… καπελώσει.

Η Σίτι θα περιμένει. Η σημασία άλλωστε του αγώνα με τον ΠΑΟ είναι γνωστή στους περισσότερους στο Ρέντη. Και όσοι δεν την γνωρίζουν θα την μάθουν. Από τον Μαρτίνς, από τους παλιούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ