ΠΑΟΚ: Στο αεροπλάνο ο Μουλέν, συμφωνία για Κουρμπέλη

ΠΑΟΚ: Στο αεροπλάνο ο Μουλέν, συμφωνία για Κουρμπέλη

Τρεις μεταγραφές σε ένα 24ώρο για τον ΠΑΟΚ; Έτσι φαίνεται μιας και ο Δικέφαλος μετά τον 21άχρονο στόπερ Μάρκο Μιχόγιεβιτς και τον 28άχρονο μέσο Τιμπό Μουλέν περιμένει σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ο Παναθηναϊκός (που σήμερα πουλά τον Χουλτ στην ΑΕΚ) τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ […]

Τρεις μεταγραφές σε ένα 24ώρο για τον ΠΑΟΚ; Έτσι φαίνεται μιας και ο Δικέφαλος μετά τον 21άχρονο στόπερ Μάρκο Μιχόγιεβιτς και τον 28άχρονο μέσο Τιμπό Μουλέν περιμένει σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ο Παναθηναϊκός (που σήμερα πουλά τον Χουλτ στην ΑΕΚ) τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα μέσο. Θα πάρει ένα ποσό καθώς και τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη δανεικούς ως το τέλος της σεζόν. Το θέμα είναι ο ίδιος ο Κουρμπέλης ο οποίος περίμενε μέχρι αργά το βράδυ κάποια εξέλιξη από το ανοιχτό μέτωπο της Γένοβας και το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια. Εξέλιξη που ως τώρα δεν έχει έρθει.

Αν δεν αλλάξει λοιπόν κάτι συγκλονιστικά; Τότε σήμερα θα πάρει και εκείνος το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι ότι ουσιαστικά ο Μουλέν και ο Κουρμπέλης αγωνίζονται στην ίδια θέση. Φαίνεται πως έτσι όπως πάει το πράγμα ο ΠΑΟΚ θέλει πια να τους αποκτήσει και τους δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ