Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ (pic)

Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ (pic)

Για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικούς ελέγχους δεν προέκυψε κανένα κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ ενώ αρνητικά ήταν και τα τεστ των Γεβχέν Σάκχοφ και Στράτου Σβάρνα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην ΑΕΚ από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα τη Δευτέρα. Όλα βγήκαν αρνητικά, όπως και αυτά των Γεβγέν Σάκχοφ και Στράτου Σβάρνα οι οποίοι μπορούν πλέον να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Έτσι φαίνεται πως κλείνει οριστικά ο κύκλος της Ουκρανίας και των όσων ακολούθησαν μετά το ταξίδι εκείνο όπου υπήρξε η μεγάλη διασπορά του ιού.

Η ανακοίνωση:

«Κανένα νέο κρούσμα δεν προέκυψε στα τεστ ανίχνευσης κοροναϊού κατά τον σημερινό έλεγχο στα Σπάτα, για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικούς ελέγχους, μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας από την Ουκρανία για το ματς με τη Ζόρια.

Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν σήμερα Γεβχέν Σάκχοφ και Στράτος Σβάρνας, ενώ δεύτερο αρνητικό τεστ είχαν οι Μάνταλος, Μπακάκης και Χνιντ.

Αρνητικό ήταν και το τεστ ενός ακόμα μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ